Dünya Klavye Rekortmeni Rize'de

Eğitim 04.05.2019 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3038+ kez okundu.
 

Dünya Klavye Rekortmeni Rize'de

“Uçan Parmaklar” Dünya Klavye Rekortmeni Celal AŞKIN Rize'de   Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büro Yönetimi Alanı önemli bir kariyer gününü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor   Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesnde   düzenlenen  etkinliğe Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Etüt ve Değerlendirme Şube Müdürü Celal AŞKIN ve Intersteno – Türk Yönetim Kurulu Üyesi Nurben DÖNMEZ konuk oldular.   İlk olarak Celal AŞKIN bir “Dünya Klavye Rekortmeni” olarak  klavye şovunu yaptı ve sunumuna başladı. Öğrencilere “F Klavye Eğitimi” verdi. Sunumunda F Klavye’ nin öneminden, F Klavye ile On Parmak Hızlı Yazı Yazma Teknikleri’ nden, F Klavye bilmenin avantajlarından, F Klavye öğrenenlerin ve kendini geliştiren kişilerin kariyer imkânlarından, Kâtiplik mesleğinden, Intersteno – Türk İnternet Klavye Yarışmaları’ ndan bahsetti.   Programımızın sonunda ise Intersteno – Türk 2019 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası’ na katılan öğrencilere ve okulda düzenlenecek  2. Geleneksel On Parmak F Klavye Yarışması’ nda derece alan öğrencilere belgeleri ve ödülleri verildi. Okul , Büro Yönetimi Alanı ve öğrenciler  için çok verimli bir etkinlik oldu. 

“Uçan Parmaklar” Dünya Klavye Rekortmeni Celal AŞKIN Rize'de
 

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büro Yönetimi Alanı önemli bir kariyer gününü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor

 

Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesnde   düzenlenen  etkinliğe Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Etüt ve Değerlendirme Şube Müdürü Celal AŞKIN ve Intersteno – Türk Yönetim Kurulu Üyesi Nurben DÖNMEZ konuk oldular.

 

İlk olarak Celal AŞKIN bir “Dünya Klavye Rekortmeni” olarak  klavye şovunu yaptı ve sunumuna başladı. Öğrencilere “F Klavye Eğitimi” verdi. Sunumunda F Klavye’ nin öneminden, F Klavye ile On Parmak Hızlı Yazı Yazma Teknikleri’ nden, F Klavye bilmenin avantajlarından, F Klavye öğrenenlerin ve kendini geliştiren kişilerin kariyer imkânlarından, Kâtiplik mesleğinden, Intersteno – Türk İnternet Klavye Yarışmaları’ ndan bahsetti.

 

Programımızın sonunda ise Intersteno – Türk 2019 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası’ na katılan öğrencilere ve okulda düzenlenecek  2. Geleneksel On Parmak F Klavye Yarışması’ nda derece alan öğrencilere belgeleri ve ödülleri verildi. Okul , Büro Yönetimi Alanı ve öğrenciler  için çok verimli bir etkinlik oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi