Duvardan düşen öğretmen, toprağa verildi

Genel 15.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2606+ kez okundu.
 

Duvardan düşen öğretmen, toprağa verildi

TOKAT'ta dün akşam bisikletiyle istinat duvarından düşerek yaşamını yitiren ilkokul öğretmeni Serkan Gökçe (37), gözyaşları içinde toprağa verildi. Merkeze bağlı Kocacık Köyü İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan evli ve 1 çocuk babası Serkan Gökçe dün akşam gezintiye çıktığı bisikletiyle Kaşıkçıbağları Mahallesi civarında kaldırıma çarptıktan sonra 7 metrelik istinat duvarından düştü.   Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Gökçe, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ilkokul öğretmeni Serkan Gökçe’nin cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Öğretmenin cenazesi, bugün öğlende Ali Paşa Camisi'ne getirildi. Burada öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı.   Cenaze namazına Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Tokat Öğretmenevi Müdürlüğü'nü yapan babası Orhan Gökçe ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gökçe, gözyaşları arasında Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gökçe'nin kendisi gibi öğretmen olan eşi Hilal Gökçe'nin de kentteki bir ortaokulda görev yaptığı öğrenildi. 

TOKAT'ta dün akşam bisikletiyle istinat duvarından düşerek yaşamını yitiren ilkokul öğretmeni Serkan Gökçe (37), gözyaşları içinde toprağa verildi. Merkeze bağlı Kocacık Köyü İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan evli ve 1 çocuk babası Serkan Gökçe dün akşam gezintiye çıktığı bisikletiyle Kaşıkçıbağları Mahallesi civarında kaldırıma çarptıktan sonra 7 metrelik istinat duvarından düştü.

 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Gökçe, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ilkokul öğretmeni Serkan Gökçe’nin cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Öğretmenin cenazesi, bugün öğlende Ali Paşa Camisi'ne getirildi. Burada öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

 

Cenaze namazına Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Tokat Öğretmenevi Müdürlüğü'nü yapan babası Orhan Gökçe ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gökçe, gözyaşları arasında Erenler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gökçe'nin kendisi gibi öğretmen olan eşi Hilal Gökçe'nin de kentteki bir ortaokulda görev yaptığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi