Düzce'deki selde ölü sayısı 2'ye çıktı, 5 kişi aranıyor

Karadeniz 21.07.2019 - 13:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1908+ kez okundu.
 

Düzce'deki selde ölü sayısı 2'ye çıktı, 5 kişi aranıyor

CESET GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI   Düzce'nin Akçakoca ilçesinde selde kaybolan Cengiz Töngel'in cesedinin bulunduğu noktaya çok sayıda ekip sevk edildi. Çamurla kaplı olduğu için zor gidilen bölgeden Töngel'in cesedi güçlükle çıkarıldı. Ekipler tarafından sedyeye koyulan Töngel'in cenazesi, cenaze aracına götürüldü. Yol boyunca yoğun çamur nedeniyle ekipler yine büyük zorluk yaşadı. Çamura saplananlar, ekip arkadaşlarının yardımıyla çıkarıldı. Cengiz Töngel'in cansız bedeni, cenaze aracıyla Akçakoca Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Cesedi çıkarma çalışması sırasında yaşanan zorluklar, bölgedeki arama çalışmalarının ne kadar zor şartlar altında yapıldığını gözler önüne serdi.    

CESET GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

 

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde selde kaybolan Cengiz Töngel'in cesedinin bulunduğu noktaya çok sayıda ekip sevk edildi. Çamurla kaplı olduğu için zor gidilen bölgeden Töngel'in cesedi güçlükle çıkarıldı. Ekipler tarafından sedyeye koyulan Töngel'in cenazesi, cenaze aracına götürüldü. Yol boyunca yoğun çamur nedeniyle ekipler yine büyük zorluk yaşadı. Çamura saplananlar, ekip arkadaşlarının yardımıyla çıkarıldı. Cengiz Töngel'in cansız bedeni, cenaze aracıyla Akçakoca Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Cesedi çıkarma çalışması sırasında yaşanan zorluklar, bölgedeki arama çalışmalarının ne kadar zor şartlar altında yapıldığını gözler önüne serdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi