ECRİN’İN AMCASI: KİM SEBEP OLDUYSA CEZASINI ÇEKSİN

Karadeniz 23.06.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2126+ kez okundu.
 

ECRİN’İN AMCASI: KİM SEBEP OLDUYSA CEZASINI ÇEKSİN

ECRİN’İN AMCASI: KİM SEBEP OLDUYSA CEZASINI ÇEKSİN   Yeğeninin ölümüyle ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı haberini alan Ecrin Kurnaz’ın amcası İbrahim Kurnaz, İlçe Jandarma Komutanlığı’na geldi. Bu zamana kadar yeğenin hep sağ çıkacağını umut ettiğini söyleyen Kurnaz, ''Üzücü bir haberle karşılaştık. 1,5 yaşında bir çocuk, kim sebep olduysa, ölümünde kimin parmağı varsa kesinlikle cezasını çekmesini istiyorum. O küçücük bir çocuktu, yaşamaya hakkı vardı. Adalet kesinlikle yerini bulacak, bunu da biliyorum. Suçlu kimse cezasını çeksin. Olaylarla ilgili pek bilgimiz yok. Gözaltı haberini duyunca jandarmaya geldim ama henüz bilgi alamadım'' dedi.  

ECRİN’İN AMCASI: KİM SEBEP OLDUYSA CEZASINI ÇEKSİN

 

Yeğeninin ölümüyle ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı haberini alan Ecrin Kurnaz’ın amcası İbrahim Kurnaz, İlçe Jandarma Komutanlığı’na geldi. Bu zamana kadar yeğenin hep sağ çıkacağını umut ettiğini söyleyen Kurnaz, ''Üzücü bir haberle karşılaştık. 1,5 yaşında bir çocuk, kim sebep olduysa, ölümünde kimin parmağı varsa kesinlikle cezasını çekmesini istiyorum. O küçücük bir çocuktu, yaşamaya hakkı vardı. Adalet kesinlikle yerini bulacak, bunu da biliyorum. Suçlu kimse cezasını çeksin. Olaylarla ilgili pek bilgimiz yok. Gözaltı haberini duyunca jandarmaya geldim ama henüz bilgi alamadım'' dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi