EFSANE KAYMAKAM RİZE'DE

Rize 12.10.2019 - 12:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2706+ kez okundu.
 

EFSANE KAYMAKAM RİZE'DE

Rize/İkizdere eski Kaymakamlarından bugünkü Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı İkizdere’ye gelerek eski dostlarını ziyaret etti.  Görev süresince efsane Kaymakam olarak isimlendirilen Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı İkizdere’ye dostlarına ve eski mesai arkadaşlarına ziyarette bulundu.2005-2006 yıllarında asaleten Kaymakam olarak ilk göreve başladığı ilçenin İkizdere olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Alper Balcı ’İkizdere ilk göz ağrım. Burada unutamayacağım dostluklar kazandım. Buradan ayrılalı 13 yıl oldu halen görüştüğüm konuştuğum dostlarımı unutamam. Karadeniz insanı ülkemizin çimentosudur. Biraz asabi olsalar da bu insanlara sırt dönülmez. Bugüne kadar okul arkadaşlarımdan, mesai arkadaşlarımdan en güzel ilişki hep Karadenizli dostlarımla kurmuşum. Güvendiğim saygı duyduğum insanlarsınız. Karadenizliler dosttur insandır. Burada yalnız İkizdere’de değil Kalkandere de Vekâleten görev yaptım, Trabzon Maçka Kaymakamı olarak görev yaptım. Güzel dostlarım oldu. Nerede görev de bulunursam Karadenizli dostlarıma kapım her zaman açıktır’ dedi. İkizdere ve Kalkandere Kaymakamlığını ziyaret eden Alper Balcı Kaymakam Selcan Yılmaz’la kısa bir sohbette bulundu.  İkizdere Kaymakamlığından sonra atandığı Tunceli-Pülümür Kaymakamlığında bulunduğu sürede bilhassa asayiş konusunda gösterdiği başarıdan dolayı Yılın Kaymakamı seçilen Alper Balcı, Ardahan ve Iğdır Vali Yardımcılığı, Trabzon-Maçka, Bolu-Seben, Sakarya-Kocaali Kaymakamlığından sonra Eskişehir Vali Yardımcılığına atandı. 

Rize/İkizdere eski Kaymakamlarından bugünkü Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı İkizdere’ye gelerek eski dostlarını ziyaret etti. 


Görev süresince efsane Kaymakam olarak isimlendirilen Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı İkizdere’ye dostlarına ve eski mesai arkadaşlarına ziyarette bulundu.2005-2006 yıllarında asaleten Kaymakam olarak ilk göreve başladığı ilçenin İkizdere olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Alper Balcı ’İkizdere ilk göz ağrım. Burada unutamayacağım dostluklar kazandım. Buradan ayrılalı 13 yıl oldu halen görüştüğüm konuştuğum dostlarımı unutamam. Karadeniz insanı ülkemizin çimentosudur. Biraz asabi olsalar da bu insanlara sırt dönülmez. Bugüne kadar okul arkadaşlarımdan, mesai arkadaşlarımdan en güzel ilişki hep Karadenizli dostlarımla kurmuşum. Güvendiğim saygı duyduğum insanlarsınız. Karadenizliler dosttur insandır. Burada yalnız İkizdere’de değil Kalkandere de Vekâleten görev yaptım, Trabzon Maçka Kaymakamı olarak görev yaptım. Güzel dostlarım oldu. Nerede görev de bulunursam Karadenizli dostlarıma kapım her zaman açıktır’ dedi. İkizdere ve Kalkandere Kaymakamlığını ziyaret eden Alper Balcı Kaymakam Selcan Yılmaz’la kısa bir sohbette bulundu. 


İkizdere Kaymakamlığından sonra atandığı Tunceli-Pülümür Kaymakamlığında bulunduğu sürede bilhassa asayiş konusunda gösterdiği başarıdan dolayı Yılın Kaymakamı seçilen Alper Balcı, Ardahan ve Iğdır Vali Yardımcılığı, Trabzon-Maçka, Bolu-Seben, Sakarya-Kocaali Kaymakamlığından sonra Eskişehir Vali Yardımcılığına atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi