Eğer Söz Konusu Rize ise Herkes Siyasi Tarafını Bir Yana Bırakmalı”

Rize 02.08.2019 - 23:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2176+ kez okundu.
 

Eğer Söz Konusu Rize ise Herkes Siyasi Tarafını Bir Yana Bırakmalı”

Avcı: “Eğer Söz Konusu Rize ise Herkes Siyasi Tarafını Bir Yana Bırakmalı”  AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı: ”Eğer söz konusu Rize ise herkes siyasi tarafını bir yana bırakmalı ve sadece Rize’nin kalkınması için hep beraber mücadele etmelidir. Biz meselelere bu şuurla yaklaşıyoruz.” dedi  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Muhtarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak, Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle ve Köylerin sorun talep ve isteklerini Muhtarlardan dinlediler ve yapılan yatırımlar değerlendirildi. Toplantıya ayrıca Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı da katıldı.  Toplantıda Konuşan İl Başkanı İshak Alim Muhtarları son derece önemsediklerini belirterek, “Muhtarlarımızı son derece önemsiyor ve demokrasinin ilk basamağı olarak görüyoruz. Hizmetleri vatandaşımıza daha iyi iletebilmemiz için muhatlarımızla iş birliği içinde olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bugün de davetiniz üzere sizlerle bir aradayız sorunlarımızı konuşacağız ve yapılan hizmetlerle ilgili istişarede bulunacağız.” dedi.  Milletvekili Muhammed Avcı da bütün ilçelerde bu tür toplantılar düzenleyerek muhtarlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Sahada esas itibariyle bize rehberlik eden arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Yatırımların önceliği konusunda bizlere adeta yol gösterici oluyorlar. Muhtarlarımızla olan ilişkilerimiz son derece önemli. Muhtarlarımıza hiçbir zaman siyasi bir düşünce ile bakmıyorum o partili veya bu partili olması önemli değildir. Bizim için esas olan vatandaşımıza hizmettir. Rize’de önemli işler yaptık. Bu zaman dilimi içinde önemli problemlerin çözüldüğünü görüyoruz. Rize için bütüncül bir master planı ortaya koymamız gerektiğini biliyoruz.  Önemli altyapı yatırımları yaptık ulaşım imkânları gelişti. Artık Rize’ye yeni bir vizyon çizmek zorundayız. Kentsel dönüşüm, turizm ve lojistik merkezi de tamamladıktan sonra burayı bir ticaret merkezine dönüştürmek istiyoruz. Rize’nin bütününe dair bir master plana çalışıyoruz. İlimizin milletvekilleri, valisi, belediyeleri, teşkilatımız, sivil toplum örgütlerimiz hatta ve hatta muhalefet partileriyle yapacağımız görüşmeler bizi zenginleştirecektir. Biz yakın bir zamanda diğer siyasi partilerin il başkanlarıyla da bir araya geleceğiz. İlimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Resmî Kurumlarımızla, Rize için hizmet üretme gayretinde olan bütün paydaşlarımızla üst seviyede uyumun yaşandığı bir dönemdeyiz. Ortaya koyduğumuz bu vizyonu onlarla da paylaşıp görüşlerini alacağız. Eğer söz konusu Rize’yse herkesin siyasi tarafını bir yana bırakarak sadece Rize’nin kalkınması için hep beraber mücadele etmesi gerekir. Biz meselelere bu şuurla yaklaşıyoruz.” dedi. 

Avcı: “Eğer Söz Konusu Rize ise Herkes Siyasi Tarafını Bir Yana Bırakmalı” 


AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı: ”Eğer söz konusu Rize ise herkes siyasi tarafını bir yana bırakmalı ve sadece Rize’nin kalkınması için hep beraber mücadele etmelidir. Biz meselelere bu şuurla yaklaşıyoruz.” dedi 


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Muhtarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak, Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle ve Köylerin sorun talep ve isteklerini Muhtarlardan dinlediler ve yapılan yatırımlar değerlendirildi. Toplantıya ayrıca Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı da katıldı. 


Toplantıda Konuşan İl Başkanı İshak Alim Muhtarları son derece önemsediklerini belirterek, “Muhtarlarımızı son derece önemsiyor ve demokrasinin ilk basamağı olarak görüyoruz. Hizmetleri vatandaşımıza daha iyi iletebilmemiz için muhatlarımızla iş birliği içinde olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bugün de davetiniz üzere sizlerle bir aradayız sorunlarımızı konuşacağız ve yapılan hizmetlerle ilgili istişarede bulunacağız.” dedi. 


Milletvekili Muhammed Avcı da bütün ilçelerde bu tür toplantılar düzenleyerek muhtarlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Sahada esas itibariyle bize rehberlik eden arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Yatırımların önceliği konusunda bizlere adeta yol gösterici oluyorlar. Muhtarlarımızla olan ilişkilerimiz son derece önemli. Muhtarlarımıza hiçbir zaman siyasi bir düşünce ile bakmıyorum o partili veya bu partili olması önemli değildir. Bizim için esas olan vatandaşımıza hizmettir. Rize’de önemli işler yaptık. Bu zaman dilimi içinde önemli problemlerin çözüldüğünü görüyoruz. Rize için bütüncül bir master planı ortaya koymamız gerektiğini biliyoruz.  Önemli altyapı yatırımları yaptık ulaşım imkânları gelişti. Artık Rize’ye yeni bir vizyon çizmek zorundayız. Kentsel dönüşüm, turizm ve lojistik merkezi de tamamladıktan sonra burayı bir ticaret merkezine dönüştürmek istiyoruz. Rize’nin bütününe dair bir master plana çalışıyoruz. İlimizin milletvekilleri, valisi, belediyeleri, teşkilatımız, sivil toplum örgütlerimiz hatta ve hatta muhalefet partileriyle yapacağımız görüşmeler bizi zenginleştirecektir. Biz yakın bir zamanda diğer siyasi partilerin il başkanlarıyla da bir araya geleceğiz. İlimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Resmî Kurumlarımızla, Rize için hizmet üretme gayretinde olan bütün paydaşlarımızla üst seviyede uyumun yaşandığı bir dönemdeyiz. Ortaya koyduğumuz bu vizyonu onlarla da paylaşıp görüşlerini alacağız. Eğer söz konusu Rize’yse herkesin siyasi tarafını bir yana bırakarak sadece Rize’nin kalkınması için hep beraber mücadele etmesi gerekir. Biz meselelere bu şuurla yaklaşıyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi