Elle toplanıp, işlenen çayda yeni ambalaj dönemi patent aldı

Rize 16.12.2019 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2746+ kez okundu.
 

Elle toplanıp, işlenen çayda yeni ambalaj dönemi patent aldı

DOĞU Karadeniz Bölgesi’nde üretilen doğal ve sağlıklı Türk çayının elle 1,5 yaprak olarak toplanan çay filizlerinden yine elle özenle işlenerek hazırlanan çay, Tea Chef markası ile piyasaya çıkıyor. Türkiye de bir ilk olan çay paketi üzerinde fotoğraf baskısının da patent tescilini alan Tea Chef markası, çayın hediyelik ürün olarak satışını öngörüyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde üretilen çaya yeni bir tat ve ambalaj tekniği geldi. Türk çayının elle 1,5 yaprak olarak toplanan çay filizlerinden yine elle özenle işlenerek hazırlanan çay, Tea Chef markası ile piyasaya çıkıyor. Çayın yeşilinden ilham alarak yaprağın kalitesine önem verilen marka ile yaprağın yapısına ve polifonik içeriğine zarar vermeden üretim yapılıyor. Uygulanan elle imalat aşamaları kaliteli ve eşsiz bir yeşil çayı ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda tepe tomurcuklarıyla birlikte toplanan çay, el yapımı yeşil çay olarak üretiliyor ve keskin aromalara ve yumuşak içime sahip oluyor. Siyah çay harmanları ile de istenilen damak tadını göre siparişlere karşılık veren Tea Chef tüm çay tiryakilerine hitap ediyor.   ÇAY PAKETİ ÜZERİNE FOTOĞRAF BASKISI   Türkiye de bir ilk olan çay paketi üzerinde fotoğraf baskısının da patent tescilini alan Tea Chef markası çayın hediyelik ürün olarak satışını öngörüyor. Çok sevilen ve ilgi gören fotoğraf baskılı çay paketi hem yeşil çaylara hem de siyah çaylara görsel efekt katarak yörenin çayını hediyelik ürün olarak en tercih edilen kategori haline getiriyor. Tea Chef markasının kurucusu Yasemin Yazıcı, çay sektöründeki yaratıcı ve girişken olma özellikleri ile patentli ürün yelpazesi geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek “Türk çayında yenilikler ve olan özellikleri geliştirmek biz gençlerin sorumluluklarıdır. Emeklerimize saygı duyulmalı ve değerlerimizi birlikte güçlendirmeliyiz” dedi.  

DOĞU Karadeniz Bölgesi’nde üretilen doğal ve sağlıklı Türk çayının elle 1,5 yaprak olarak toplanan çay filizlerinden yine elle özenle işlenerek hazırlanan çay, Tea Chef markası ile piyasaya çıkıyor. Türkiye de bir ilk olan çay paketi üzerinde fotoğraf baskısının da patent tescilini alan Tea Chef markası, çayın hediyelik ürün olarak satışını öngörüyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde üretilen çaya yeni bir tat ve ambalaj tekniği geldi. Türk çayının elle 1,5 yaprak olarak toplanan çay filizlerinden yine elle özenle işlenerek hazırlanan çay, Tea Chef markası ile piyasaya çıkıyor. Çayın yeşilinden ilham alarak yaprağın kalitesine önem verilen marka ile yaprağın yapısına ve polifonik içeriğine zarar vermeden üretim yapılıyor. Uygulanan elle imalat aşamaları kaliteli ve eşsiz bir yeşil çayı ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda tepe tomurcuklarıyla birlikte toplanan çay, el yapımı yeşil çay olarak üretiliyor ve keskin aromalara ve yumuşak içime sahip oluyor. Siyah çay harmanları ile de istenilen damak tadını göre siparişlere karşılık veren Tea Chef tüm çay tiryakilerine hitap ediyor.

 

ÇAY PAKETİ ÜZERİNE FOTOĞRAF BASKISI

 

Türkiye de bir ilk olan çay paketi üzerinde fotoğraf baskısının da patent tescilini alan Tea Chef markası çayın hediyelik ürün olarak satışını öngörüyor. Çok sevilen ve ilgi gören fotoğraf baskılı çay paketi hem yeşil çaylara hem de siyah çaylara görsel efekt katarak yörenin çayını hediyelik ürün olarak en tercih edilen kategori haline getiriyor. Tea Chef markasının kurucusu Yasemin Yazıcı, çay sektöründeki yaratıcı ve girişken olma özellikleri ile patentli ürün yelpazesi geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek “Türk çayında yenilikler ve olan özellikleri geliştirmek biz gençlerin sorumluluklarıdır. Emeklerimize saygı duyulmalı ve değerlerimizi birlikte güçlendirmeliyiz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi