Emekliye promosyon için kötü haber!

Ekonomi 15.02.2020 - 16:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2439+ kez okundu.
 

Emekliye promosyon için kötü haber!

Emekliye promosyon için kötü haber!   Merakla banka promosyonlarını bekleyen emekliye üzücü haber geldi. TBB (Türkiye Bankalar Birliği) Emeklilere promosyon rakamının belirlenmesi ile ilgili kurum veya kuruluşlarla herhangi bir çalışmamız yok açıklamasında bulundu. SGK'nın bu ay içinde 13 milyon emekli için önemli adım attığı ve Bankalar Birliği ile promosyon için masaya oturacağı iddia edildi. Emekli promosyonu haberlerinin ardından büyük bir umut yaşayan emeklilere kötü haber Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) geldi. TBB'nin açıklaması şöyle: “Emeklilere ödenecek promosyon rakamının belirlenmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların Türkiye Bankalar Birliği ile görüşmeler yaptığına ilişkin basın kuruşlarınca haberler yapıldığı görülmektedir. RAKAM TATMİN ETMELİ Türkiye Bankalar Birliği´nin bu konuda herhangi bir çalışması veya görüşmesi bulunmamaktadır.” Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, “Elektrik, doğalgaz ve su faturaları ile ulaşım ve diğer harcamalardaki artışlar emeklilerimizi zorluyor. Bankaların da bu gerçeği görüp emeklilere tatmin edici bir miktarda katkı vermesi gerekiyor. Emeklilerimizin beklentisi günün koşullarına uygun, dişe dokunur bir rakamın belirlenmesi.”    Harun SİMAVİ/KORKUSUZ

Emekliye promosyon için kötü haber!
 

Merakla banka promosyonlarını bekleyen emekliye üzücü haber geldi. TBB (Türkiye Bankalar Birliği) Emeklilere promosyon rakamının belirlenmesi ile ilgili kurum veya kuruluşlarla herhangi bir çalışmamız yok açıklamasında bulundu.


SGK'nın bu ay içinde 13 milyon emekli için önemli adım attığı ve Bankalar Birliği ile promosyon için masaya oturacağı iddia edildi. Emekli promosyonu haberlerinin ardından büyük bir umut yaşayan emeklilere kötü haber Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) geldi. TBB'nin açıklaması şöyle: “Emeklilere ödenecek promosyon rakamının belirlenmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların Türkiye Bankalar Birliği ile görüşmeler yaptığına ilişkin basın kuruşlarınca haberler yapıldığı görülmektedir.


RAKAM TATMİN ETMELİ


Türkiye Bankalar Birliği´nin bu konuda herhangi bir çalışması veya görüşmesi bulunmamaktadır.” Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, “Elektrik, doğalgaz ve su faturaları ile ulaşım ve diğer harcamalardaki artışlar emeklilerimizi zorluyor. Bankaların da bu gerçeği görüp emeklilere tatmin edici bir miktarda katkı vermesi gerekiyor. Emeklilerimizin beklentisi günün koşullarına uygun, dişe dokunur bir rakamın belirlenmesi.” 

 

Harun SİMAVİ/KORKUSUZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi