EN ÇOK VE EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLERİ AÇIKLADI

Türkiye 08.07.2020 - 20:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2304+ kez okundu.
 

EN ÇOK VE EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLERİ AÇIKLADI

Bakan Koca en çok vaka görülen 7 ili açıkladı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs (corona virüsü) Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 3 gün ortalamasıyla en çok vakanın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da görüldüğünü açıkladı. Bakan Koca, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Son 3 gün ortalamasıyla en çok vakanın görüldüğü 7 ili söylemek istiyorum. İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa. Ayrıca son 3 gün en az vaka görülen 7 il ise sırasıyla Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Kırklareli ve Bilecik.

Bakan Koca en çok vaka görülen 7 ili açıkladı!


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs (corona virüsü) Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 3 gün ortalamasıyla en çok vakanın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da görüldüğünü açıkladı.


Bakan Koca, yaptığı açıklamada şunları söyledi:


Son 3 gün ortalamasıyla en çok vakanın görüldüğü 7 ili söylemek istiyorum. İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa.


Ayrıca son 3 gün en az vaka görülen 7 il ise sırasıyla Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Kırklareli ve Bilecik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi