En güzel şekilde temsil etmek için çalışma başlatıyoruz.

Rize 26.09.2019 - 19:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2831+ kez okundu.
 

En güzel şekilde temsil etmek için çalışma başlatıyoruz.

16-20 Ekim günlerinde İstanbul-Maltepe’de RİDEF ve Rize Valiliği ile Kaymakamlıklar ve Belediyeler desteğiyle yapılacak olan Rize Günlerine katılacak olan İkizdere ilçesi kültürel ve sosyal değerleriyle tanıtımı için Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı yapıldı.        Maltepe’de her ilçeye 25 m2 yer ayrılmış. İlçenin değerlerini toplamalıyız diyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ’ilçemizin ürünlerini toplayarak sergilemeliyiz. Toplantıda Maltepe Günlerinde İkizdere’yi en güzel şekilde temsil etmek için çalışma başlatıyoruz. İlçemizin dünya markası olmuş Anzer Balını, Çimil Peştamalını, Patatesini, Çayını, Tereyağı ve Minzisini misafirlere ikram edeceğiz. Likapa ve Petranboardımız olmazsa olmazımızdır. İlçeyi tanıtıcı Gezici Rehberi broşürünü hazırlıyoruz.        Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Tarık Buğra Seyhan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Aksu, Ali Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Nüfus Müdürü Adem İmdat Kesici, Birlik Müdürü Adem Kösoğlu katıldı. 

16-20 Ekim günlerinde İstanbul-Maltepe’de RİDEF ve Rize Valiliği ile Kaymakamlıklar ve Belediyeler desteğiyle yapılacak olan Rize Günlerine katılacak olan İkizdere ilçesi kültürel ve sosyal değerleriyle tanıtımı için Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı yapıldı. 

     
Maltepe’de her ilçeye 25 m2 yer ayrılmış. İlçenin değerlerini toplamalıyız diyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ’ilçemizin ürünlerini toplayarak sergilemeliyiz. Toplantıda Maltepe Günlerinde İkizdere’yi en güzel şekilde temsil etmek için çalışma başlatıyoruz. İlçemizin dünya markası olmuş Anzer Balını, Çimil Peştamalını, Patatesini, Çayını, Tereyağı ve Minzisini misafirlere ikram edeceğiz. Likapa ve Petranboardımız olmazsa olmazımızdır. İlçeyi tanıtıcı Gezici Rehberi broşürünü hazırlıyoruz. 

     
Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Tarık Buğra Seyhan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Aksu, Ali Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Nüfus Müdürü Adem İmdat Kesici, Birlik Müdürü Adem Kösoğlu katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi