Erbaa'da Park Vadi 2'nci etap çalışmaları başladı

Karadeniz 29.05.2019 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2650+ kez okundu.
 

Erbaa'da Park Vadi 2'nci etap çalışmaları başladı

TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesi 'Park Vadi 2'nci Etap Projesi' için çalışmalara başladı. İlçede Kelkit Çayı kenarında yer alan ve ilk etabı 2013 yılında faaliyete geçen Park Vadi’nin ikinci etabı için çalışmalar 6 yıl sonra  yeniden başladı. Başlatılan çalışmalarla Karadeniz bölgesinin en büyük rekreasyon alanı olması hedeflenen proje içerisinde olimpik yüzme havuzu, aquapark, piknik alanları, göller, karting pisti, koşu, bisiklet yolları sergi ve kermes stantları, çim amfi ve çocuk oyun alanları bulunacağı belirtildi. Başlattıkları çalışmaları yerinde inceleyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ''Belediye Başkanlığı görevime başlayalı henüz iki ay oldu.   Erbaa’mızın güzide eğlence ve dinlenme yerlerinden biri olan Park Vadi'nin artık ihtiyaca cevap veremediğini biliyorduk. İkinci etabının vakit kaybetmeden başlanması için fizibilite çalışmalarımızı tamamlayıp bugün itibarı ile çalışmalarımıza Bismillah dedik. Tamamen belediyemizin kendi imkân ve ekipmanları ile başladığımız  ikinci etap projemiz içinde olimpik yüzme havuzu, aquapark, piknik alanları, göller, karting pisti, balık tutma ve seyir üniteleri, koşu ve bisiklet yolları, sergi ve kermes stantları, yöresel yemek stantları, çim amfi, çocuk oyun alanları oluşturmayı hedefledik. Tabi birde aramın çok iyi olduğu çocuklarımızı unutmadık. Onlara özel Masal Diyarı Çocuk Eğlence Merkezi’ni de projelendirdik. İnanıyorum ki önce Cenabı Hakk’ın yardımı, sonrada Erbaalı hemşehrilerimin desteği ile bu hizmetimizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz'' dedi.  

TOKAT’ın Erbaa ilçe belediyesi 'Park Vadi 2'nci Etap Projesi' için çalışmalara başladı. İlçede Kelkit Çayı kenarında yer alan ve ilk etabı 2013 yılında faaliyete geçen Park Vadi’nin ikinci etabı için çalışmalar 6 yıl sonra  yeniden başladı. Başlatılan çalışmalarla Karadeniz bölgesinin en büyük rekreasyon alanı olması hedeflenen proje içerisinde olimpik yüzme havuzu, aquapark, piknik alanları, göller, karting pisti, koşu, bisiklet yolları sergi ve kermes stantları, çim amfi ve çocuk oyun alanları bulunacağı belirtildi. Başlattıkları çalışmaları yerinde inceleyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ''Belediye Başkanlığı görevime başlayalı henüz iki ay oldu.

 

Erbaa’mızın güzide eğlence ve dinlenme yerlerinden biri olan Park Vadi'nin artık ihtiyaca cevap veremediğini biliyorduk. İkinci etabının vakit kaybetmeden başlanması için fizibilite çalışmalarımızı tamamlayıp bugün itibarı ile çalışmalarımıza Bismillah dedik. Tamamen belediyemizin kendi imkân ve ekipmanları ile başladığımız  ikinci etap projemiz içinde olimpik yüzme havuzu, aquapark, piknik alanları, göller, karting pisti, balık tutma ve seyir üniteleri, koşu ve bisiklet yolları, sergi ve kermes stantları, yöresel yemek stantları, çim amfi, çocuk oyun alanları oluşturmayı hedefledik. Tabi birde aramın çok iyi olduğu çocuklarımızı unutmadık. Onlara özel Masal Diyarı Çocuk Eğlence Merkezi’ni de projelendirdik. İnanıyorum ki önce Cenabı Hakk’ın yardımı, sonrada Erbaalı hemşehrilerimin desteği ile bu hizmetimizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi