ERDOĞAN BABAOCAĞINDA

Siyaset 11.08.2020 - 16:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2437+ kez okundu.
 

ERDOĞAN BABAOCAĞINDA

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu baba ocağı Rize’de geçirecek. Cumartesi günü kente geleceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak, parti teşkilatı ile yemekte buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye geliyor. 15 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra kente gelmesi beklenen Erdoğan, düzenlenen törenle toplu açılış yapacak. İnşaatları tamamlanan İl Emniyet Müdürlüğü , AFAD Bölge Müdürlüğü binaları ile 5 okul, Güneysu TOKİ Konutları ve Ardeşen Derin Deşarj Sistemi gibi 34 projenin törenle toplu açılışı gerçekleştirecek. Akşam yemeğinde parti teşkilatı ile bir araya gelecek olan Erdoğan, geceyi Güneysu’daki evinde geçirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazar günü öğleden sonra Rize-Artvin Havaalanı'nı helikopterle inceledikten sonra Rize’den ayrılacağı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu baba ocağı Rize’de geçirecek. Cumartesi günü kente geleceği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenine katılacak, parti teşkilatı ile yemekte buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye geliyor. 15 Ağustos Cumartesi günü öğleden sonra kente gelmesi beklenen Erdoğan, düzenlenen törenle toplu açılış yapacak. İnşaatları tamamlanan İl Emniyet Müdürlüğü , AFAD Bölge Müdürlüğü binaları ile 5 okul, Güneysu TOKİ Konutları ve Ardeşen Derin Deşarj Sistemi gibi 34 projenin törenle toplu açılışı gerçekleştirecek. Akşam yemeğinde parti teşkilatı ile bir araya gelecek olan Erdoğan, geceyi Güneysu’daki evinde geçirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazar günü öğleden sonra Rize-Artvin Havaalanı'nı helikopterle inceledikten sonra Rize’den ayrılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi