Erdoğan'ı tehdit etmişti. Hakkında inceleme başlatıldı

Siyaset 04.04.2019 - 18:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1730+ kez okundu.
 

Erdoğan'ı tehdit etmişti. Hakkında inceleme başlatıldı

Erdoğan'ı tehdit etmişti. Hakkında inceleme başlatıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiylecİçişleri Bakanlığı, Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur hakkında suç duyurusunda bulundu. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur’un (CHP) belediye başkanlığı devir-teslimi sırasında; Devletin birliği, beraberliği ve saygınlığını temsil eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret ve tehdit içeren ifadeleri nedeniyle Türk Ceza Kanunun 299’uncu maddesinde düzenlenen “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan İçişleri Bakanlığınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve gerekli incelemeler başlatılmıştır.''ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan'ı tehdit etmişti. Hakkında inceleme başlatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiylecİçişleri Bakanlığı, Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur’un (CHP) belediye başkanlığı devir-teslimi sırasında; Devletin birliği, beraberliği ve saygınlığını temsil eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret ve tehdit içeren ifadeleri nedeniyle Türk Ceza Kanunun 299’uncu maddesinde düzenlenen “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan İçişleri Bakanlığınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve gerekli incelemeler başlatılmıştır.''ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi