Erdoğan Rizeli Kuzeninin kızının nikah şahidi oldu!

Güncel 23.04.2019 - 22:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4059+ kez okundu.
 

Erdoğan Rizeli Kuzeninin kızının nikah şahidi oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürü olan teyzesinin oğlu Recep Ali Er'in kızı Didem Er ile Metin Gürdegir çiftinin nikah şahitliğini yaptı.   Nikahı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altıok kıyarken, törene Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Recep Ali Er'in kardeşleri RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er, gazeteci Cengiz Er başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Aileye yakın Rize'den de bir çok isimle birlikte HOHORİLER GRUBU'da  nikah töreninde hazır bulundu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu!


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürü olan teyzesinin oğlu Recep Ali Er'in kızı Didem Er ile Metin Gürdegir çiftinin nikah şahitliğini yaptı.
 

Nikahı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altıok kıyarken, törene Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Recep Ali Er'in kardeşleri RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er, gazeteci Cengiz Er başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.


Aileye yakın Rize'den de bir çok isimle birlikte HOHORİLER GRUBU'da  nikah töreninde hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi