Eski Bakan Ak Parti'den istifa etti.

Siyaset 28.08.2019 - 22:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2056+ kez okundu.
 

Eski Bakan Ak Parti'den istifa etti.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin AK PARTİ’den istifa etti! Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, üç dönem milletvekilliği ve Adalet Bakanlığı yaptığı AK Parti’den istifa etti. Ergin'in daha önce AK Parti'den istifa eden Babacan ile birlikte yeni kurulması planlanan partide görev alacağı iddia ediliyor. Independent Türkçe'nin ulaştığı Sadullah Ergin, istifa ettiğini doğruladı. Ancak ne zaman istifa ettiğine yönelik “Bu soruyu pas geçelim” dedi. Sadullah Ergin konuyla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi. 011-2013 yılları arası Adalet Bakanı görevinde bulunan Ergin 22., 23. ve 24. dönemlerde Hatay milletvekili olarak TBMM'de bulunmuştu. 25 Aralık 2013'de yapılan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti  Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ergin 5 bin oy farkla seçimi kaybetmişti.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin AK PARTİ’den istifa etti!


Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, üç dönem milletvekilliği ve Adalet Bakanlığı yaptığı AK Parti’den istifa etti.


Ergin'in daha önce AK Parti'den istifa eden Babacan ile birlikte yeni kurulması planlanan partide görev alacağı iddia ediliyor. Independent Türkçe'nin ulaştığı Sadullah Ergin, istifa ettiğini doğruladı. Ancak ne zaman istifa ettiğine yönelik “Bu soruyu pas geçelim” dedi. Sadullah Ergin konuyla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi.


011-2013 yılları arası Adalet Bakanı görevinde bulunan Ergin 22., 23. ve 24. dönemlerde Hatay milletvekili olarak TBMM'de bulunmuştu.


25 Aralık 2013'de yapılan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti  Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ergin 5 bin oy farkla seçimi kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi