Evden çıkamayan kadına, zabıtadan pastalı doğum günü kutlaması

Genel 01.05.2020 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2785+ kez okundu.
 

Evden çıkamayan kadına, zabıtadan pastalı doğum günü kutlaması

TOKAT'ın Turhal ilçesinde zabıta ekipleri, salgın nedeniyle sokağa çıkması yasak olan Nergis Yelden'e (70), Antalya'da yaşayan kızının isteği üzerine doğum günü sürprizi yaptı.   Antalya'da yaşayan Derya Yelden, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ziyarete gidemediği annesi Nergis Yelden'e doğum günü sürprizi yapmak istedi. Sosyal medyadan Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler'e ulaşan Derya Yelden, sokağa çıkması yasak olan yaş grubunda olan annesinin doğum günü olduğunu ve kutlamak istediğini iletti. Bunun üzerine Başkan Bekler, zabıta ekiplerine talimat vererek Derya Yelden'in bu isteğini yerine getirdi. Pasta alan ekipler, Nergis Yelden'in evine giderek sürpriz yaptı. Kızının kendisine sürpriz yaptığını öğrenen Nergis Yelden, çok mutlu olduğunu belirterek ekiplere teşekkür etti. 

TOKAT'ın Turhal ilçesinde zabıta ekipleri, salgın nedeniyle sokağa çıkması yasak olan Nergis Yelden'e (70), Antalya'da yaşayan kızının isteği üzerine doğum günü sürprizi yaptı.

 

Antalya'da yaşayan Derya Yelden, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ziyarete gidemediği annesi Nergis Yelden'e doğum günü sürprizi yapmak istedi. Sosyal medyadan Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler'e ulaşan Derya Yelden, sokağa çıkması yasak olan yaş grubunda olan annesinin doğum günü olduğunu ve kutlamak istediğini iletti. Bunun üzerine Başkan Bekler, zabıta ekiplerine talimat vererek Derya Yelden'in bu isteğini yerine getirdi. Pasta alan ekipler, Nergis Yelden'in evine giderek sürpriz yaptı. Kızının kendisine sürpriz yaptığını öğrenen Nergis Yelden, çok mutlu olduğunu belirterek ekiplere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi