Evden çıkamayan kadının 'muhabbet kuşu' isteği yerine getirildi

Karadeniz 25.04.2020 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1815+ kez okundu.
 

Evden çıkamayan kadının 'muhabbet kuşu' isteği yerine getirildi

ZONGULDAK'ta, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarı çıkamayan Şahinde Sağlam'ın (66) muhabbet kuşu isteği, Vefa Sosyal Destek Grubu ve jandarma ekiplerince yerine getirdi.   Zonguldak'a bağlı Karaman beldesinde yaşayan Şahinde Sağlam, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamadığı için Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayarak muhabbet kuşu istedi. Vefa Sosyal Destek Grubu ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sağlam'ın evine giderek istediği muhabbet kuşu hakkında bilgi aldı. Ardından evden ayrılan ekipler, bir süre sonra Sağlam'ın istediği muhabbet kuşunu alarak evine gitti. Sağlam, muhabbet kuşunu teslim alarak ekiplere teşekkür etti. 

ZONGULDAK'ta, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarı çıkamayan Şahinde Sağlam'ın (66) muhabbet kuşu isteği, Vefa Sosyal Destek Grubu ve jandarma ekiplerince yerine getirdi.

 

Zonguldak'a bağlı Karaman beldesinde yaşayan Şahinde Sağlam, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamadığı için Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayarak muhabbet kuşu istedi. Vefa Sosyal Destek Grubu ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sağlam'ın evine giderek istediği muhabbet kuşu hakkında bilgi aldı. Ardından evden ayrılan ekipler, bir süre sonra Sağlam'ın istediği muhabbet kuşunu alarak evine gitti. Sağlam, muhabbet kuşunu teslim alarak ekiplere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi