Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinin bebeğinin adı ne olacak?

Diğer 13.04.2019 - 20:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 9774+ kez okundu.
 

Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinin bebeğinin adı ne olacak?

Fahriye Evcen, aylardan sonra ilk kez Burak Özçivit ile birlikte hastane çıkışı görüntülendi. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftin, rutin kontroller için hastaneye geldiği belirtildi.  26.02.2019 12:31 Gel Konuşalımʹda bu konuya ilişkin konuşan Eylem İpek Şafak, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin dadı arayışına girdiklerini, ve Rusça bilen bir dadı baktıklarını söyledi. Öte yandan Fahriye Evcenʹin ailesinin önümüzdeki ay İstanbulʹa geleceğini belirtti. ˮBEBEĞİN ADI İÇİN İKİ İHTİMAL VARˮ Eylem İpek Şafak, Evcen ve Özçivit çiftinin erkek olacak bebekleri için 2 isim üzerinde durduklarını öne sürdü. Bu isimlerin de Burak Özçivitʹin babasının adı, (Bülent) ya da Burak Özçivitʹin kendi ismi olduğunu kaydetti.

Fahriye Evcen, aylardan sonra ilk kez Burak Özçivit ile birlikte hastane çıkışı görüntülendi. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftin, rutin kontroller için hastaneye geldiği belirtildi.  26.02.2019 12:31 Gel Konuşalımʹda bu konuya ilişkin konuşan Eylem İpek Şafak, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin dadı arayışına girdiklerini, ve Rusça bilen bir dadı baktıklarını söyledi. Öte yandan Fahriye Evcenʹin ailesinin önümüzdeki ay İstanbulʹa geleceğini belirtti.


ˮBEBEĞİN ADI İÇİN İKİ İHTİMAL VARˮ


Eylem İpek Şafak, Evcen ve Özçivit çiftinin erkek olacak bebekleri için 2 isim üzerinde durduklarını öne sürdü. Bu isimlerin de Burak Özçivitʹin babasının adı, (Bülent) ya da Burak Özçivitʹin kendi ismi olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi