FENER MURİÇ'İ SATTI. RİZESPOR YÜZDE 15'İ KAPTI.

Spor 25.08.2020 - 11:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1821+ kez okundu.
 

FENER MURİÇ'İ SATTI. RİZESPOR YÜZDE 15'İ KAPTI.

Fenerbahçe'nin Kosovalı forveti Vedat Muriç için Avrupa devleri sıraya girmiş, ilk ciddi hamle Lazio'dan gelmişti. İtalyan ekibi temsilcilerini İstanbul'a göndererek sarı lacivertli oyuncuyu kadrolarına katmak için Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmeler gerçekleştirdi. Uzun süren pazarlıklar sonrasında Lazio, 16 milyon euro + 2 milyon euro bonuslarla birlikte toplamda 18 milyon euro karşılığında Vedat Muriç için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.  ÇAYKUR RİZE'YE SATIŞTAN PAY Fenerbahçe geçtiğimiz sezon başında Vedat Muriç'i 3.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Çaykur Rizespor'dan transfer etmişti. Rizespor, yapılan sözleşmeye 'sonraki satıştan yüzde 15 pay' maddesi koydurmuştu. Sarı lacivertliler, bu transferden gelen bonservisten 2,5 milyon eurosunun Rizespor'a verecek. 

Fenerbahçe'nin Kosovalı forveti Vedat Muriç için Avrupa devleri sıraya girmiş, ilk ciddi hamle Lazio'dan gelmişti. İtalyan ekibi temsilcilerini İstanbul'a göndererek sarı lacivertli oyuncuyu kadrolarına katmak için Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmeler gerçekleştirdi. Uzun süren pazarlıklar sonrasında Lazio, 16 milyon euro + 2 milyon euro bonuslarla birlikte toplamda 18 milyon euro karşılığında Vedat Muriç için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 


ÇAYKUR RİZE'YE SATIŞTAN PAY


Fenerbahçe geçtiğimiz sezon başında Vedat Muriç'i 3.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Çaykur Rizespor'dan transfer etmişti. Rizespor, yapılan sözleşmeye 'sonraki satıştan yüzde 15 pay' maddesi koydurmuştu. Sarı lacivertliler, bu transferden gelen bonservisten 2,5 milyon eurosunun Rizespor'a verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi