FETÖ şüphelisi çift, saklandıkları evde yakalandı

Karadeniz 15.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1809+ kez okundu.
 

FETÖ şüphelisi çift, saklandıkları evde yakalandı

SAMSUN’da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan çift, hücre evinde yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, firari FETÖ şüphelilerinin yakalanması için Atakum ilçesinde bulunan örgütün gaybubet evine operasyon düzenledi.   Sinop Ağır Ceza Mahkemesince yürütülen soruşturma kapsamında aranan ve FETÖ'nün asker yapılanması içinde sorumlu düzeyde olduğu öne sürülen Gökhan Ö. ve örgütün sözde ev ablası olduğu iddia edilen eşi Ayşegül Ö.'yü gözaltına alındı. Gökhan Ö.'nün 5, Ayşegül Ö.’nün ise 2 ByLock kaydı bulunduğu tespit edildi. Zanlıların, örgüte müzahir kurumda SGK kaydı ve Bank Asya'da hesabı bulunduğu belirlendi. 

SAMSUN’da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan çift, hücre evinde yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, firari FETÖ şüphelilerinin yakalanması için Atakum ilçesinde bulunan örgütün gaybubet evine operasyon düzenledi.

 

Sinop Ağır Ceza Mahkemesince yürütülen soruşturma kapsamında aranan ve FETÖ'nün asker yapılanması içinde sorumlu düzeyde olduğu öne sürülen Gökhan Ö. ve örgütün sözde ev ablası olduğu iddia edilen eşi Ayşegül Ö.'yü gözaltına alındı. Gökhan Ö.'nün 5, Ayşegül Ö.’nün ise 2 ByLock kaydı bulunduğu tespit edildi. Zanlıların, örgüte müzahir kurumda SGK kaydı ve Bank Asya'da hesabı bulunduğu belirlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi