Flaş İddia. İşte MURİÇ'in gideceği takım

Rize 30.06.2019 - 00:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1807+ kez okundu.
 

Flaş İddia. İşte MURİÇ'in gideceği takım

Galatasaray Muriç için teklifini yeniledi! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Muriç ısrarı sürüyor. Galatasaray'ın yeni bir teklifle Çaykur Rizespor'un kapısını çalmasıyla harekete geçen Fenerbahçeli kurmaylar da Rizespor'a yeni bir teklif götürdü. Teklifler için zaman isteyen Çaykur Rizespor yönetiminin vereceği kararda Muriç'in tercihi de rol oynayacak. İşte Muriç transferinde yaşanan son gelişmeler... Süper Lig'de transfer bombaları patlamaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin Alman golcü Max Kruse'yi açıklamasının ardından Galatasaray'da Adem Büyük, Ozornwafor ve Ryan Babel'i açıklayarak transfer gündemini birden hareketlendirmişti. Kulüplerin kadrolarını güçlendirmek için girişimleri devam ederken, transfer gündeminin en gözde ismi olan Vedat Muriç için flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Çaykur Rizespor forması giyen Kosovalı futbolcu Vedat Muriç için kıyasıya mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılamayan isim Vedat Muriç için açıklamalarda bulunan Rizespor Başkanı Hasan Kartal "Vedat'la bizim görüşmemiz geç oldu. Vedat bizim sporcumuz, oyuncumuz." "Bana göre Türk futbolundaki olaylara örnek olacak bir anlayıştır. Sporcumuz ne istiyor? Kafasındaki nedir? Sporcumuza anlatıyoruz, sporcumuz kafasındakini bize söyleyecek. Olması gereken bu." "Gitmesi gereken kulüpler, bence ilk önceliği Avrupa olur. Orası daha güzel ve daha popüler olur. Sonra 3-4 takımdan teklif gelebilir, sadece Galatasaray ve Fenerbahçe değil." Vedat'ın ayarında bir öneri olursa biz veririz dedik. Yani 3-4 alternatifi biz kendisine söyledik. O da a-b-c ya da d planını söyleyecek. Vedat her zaman bizim sporcumuzdur." şeklinde konuşmuştu. Bugün de Vedat Muriç hakkında önemli gelişmeler yaşandı. Galatasaray ilk olarak Rizespor'un kapısını 3 Milyon Euro ile çalmış ve kulüpten bu olumsuz cevap almıştı. Sonrasında teklifini revize ederek 3 Milyon 750 bin euro + satıştan 20 pay teklifiyle Rizespor'un kapısını tekrar çaldığı öğrenildi. Bu teklifi duyan Fenerbahçe'de Muriç için Rizespor'a yeni bir teklif yaptı. 2.5 milyon + 2 oyuncu bu teklifini Çaykur Rizespor'a ileten Sarı-lacivertli kurmaylara Rizespor bu teklif için Pazartesi günü tekrar görüşelim cevabı verdi. A Spor iistihbarat şefi Aykut İnce'de yaptığı açıklamada Muriç'in çevresine "Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek bu yüzden tercihim Galatasaray'dan yana" dediğini iletti. Öte yandan Galatasaray'ın Muriç'i açıklayacağı tarih için de bilgi veren Aykut İnce Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Salı ya da Çarşamba günü saat 19.05'de Muriç transferini açıklamasını bekliyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray Muriç için teklifini yeniledi!


Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Muriç ısrarı sürüyor. Galatasaray'ın yeni bir teklifle Çaykur Rizespor'un kapısını çalmasıyla harekete geçen Fenerbahçeli kurmaylar da Rizespor'a yeni bir teklif götürdü. Teklifler için zaman isteyen Çaykur Rizespor yönetiminin vereceği kararda Muriç'in tercihi de rol oynayacak. İşte Muriç transferinde yaşanan son gelişmeler...


Süper Lig'de transfer bombaları patlamaya devam ediyor.


Fenerbahçe'nin Alman golcü Max Kruse'yi açıklamasının ardından Galatasaray'da Adem Büyük, Ozornwafor ve Ryan Babel'i açıklayarak transfer gündemini birden hareketlendirmişti.


Kulüplerin kadrolarını güçlendirmek için girişimleri devam ederken, transfer gündeminin en gözde ismi olan Vedat Muriç için flaş bir gelişme yaşandı.


Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Çaykur Rizespor forması giyen Kosovalı futbolcu Vedat Muriç için kıyasıya mücadele devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde paylaşılamayan isim Vedat Muriç için açıklamalarda bulunan Rizespor Başkanı Hasan Kartal "Vedat'la bizim görüşmemiz geç oldu. Vedat bizim sporcumuz, oyuncumuz."


"Bana göre Türk futbolundaki olaylara örnek olacak bir anlayıştır. Sporcumuz ne istiyor? Kafasındaki nedir? Sporcumuza anlatıyoruz, sporcumuz kafasındakini bize söyleyecek. Olması gereken bu."


"Gitmesi gereken kulüpler, bence ilk önceliği Avrupa olur. Orası daha güzel ve daha popüler olur. Sonra 3-4 takımdan teklif gelebilir, sadece Galatasaray ve Fenerbahçe değil."


Vedat'ın ayarında bir öneri olursa biz veririz dedik. Yani 3-4 alternatifi biz kendisine söyledik. O da a-b-c ya da d planını söyleyecek. Vedat her zaman bizim sporcumuzdur." şeklinde konuşmuştu.


Bugün de Vedat Muriç hakkında önemli gelişmeler yaşandı.


Galatasaray ilk olarak Rizespor'un kapısını 3 Milyon Euro ile çalmış ve kulüpten bu olumsuz cevap almıştı.


Sonrasında teklifini revize ederek 3 Milyon 750 bin euro + satıştan 20 pay teklifiyle Rizespor'un kapısını tekrar çaldığı öğrenildi.


Bu teklifi duyan Fenerbahçe'de Muriç için Rizespor'a yeni bir teklif yaptı.


2.5 milyon + 2 oyuncu bu teklifini Çaykur Rizespor'a ileten Sarı-lacivertli kurmaylara Rizespor bu teklif için Pazartesi günü tekrar görüşelim cevabı verdi.


A Spor iistihbarat şefi Aykut İnce'de yaptığı açıklamada Muriç'in çevresine "Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek bu yüzden tercihim Galatasaray'dan yana" dediğini iletti.


Öte yandan Galatasaray'ın Muriç'i açıklayacağı tarih için de bilgi veren Aykut İnce Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Salı ya da Çarşamba günü saat 19.05'de Muriç transferini açıklamasını bekliyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi