FOX ve Halk TV ile ilgili tartışma yaratacak yazı

Türkiye 13.04.2020 - 09:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2638+ kez okundu.
 

FOX ve Halk TV ile ilgili tartışma yaratacak yazı

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı'ndan Halk ve FOX TV ile ilgili tartışma yaratacak yazı.   Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, Halk ve Fox TV'nin asıl görevlerinin Türkiye'de kaos ve siyasi istikrarsızlık yaratmak olduğunu öne sürdü. Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Orakoğlu, "Fox TV devlete meydan okuyan zihniyetin amiral gemisi mi?" başlığıyla yayınlanan yazısında tartışma yaratacak ifadeler kullandı. "AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı mı yoksa dış güçlerle işbirliği mi?" Bülent Orakoğlu, "Halk ve FOX TV’nin Kovid-19 salgınında neden Türkiye gerçeklerini çarpıtarak göz göre göre asparagas haberlere yer vermesinin arka planında ne var? AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı mı yoksa dış güçlerle işbirliği mi? Tahminim her ikisi de doğru" ifadelerini kullandı. "Skandal kurgulanmış kasetler" Orakoğlu, Halk ve Fox TV'nin asıl görevlerinin Türkiye'de kaos ve siyasi istikrarsızlık yarattıklarını iddia ettiği yazısında, Halk TV ve Fox Haber'de yayınlanan iki haberi "skandal kurgulanmış kasetler" olarak niteledi.

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı'ndan Halk ve FOX TV ile ilgili tartışma yaratacak yazı.
 

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, Halk ve Fox TV'nin asıl görevlerinin Türkiye'de kaos ve siyasi istikrarsızlık yaratmak olduğunu öne sürdü.


Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Orakoğlu, "Fox TV devlete meydan okuyan zihniyetin amiral gemisi mi?" başlığıyla yayınlanan yazısında tartışma yaratacak ifadeler kullandı.


"AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı mı yoksa dış güçlerle işbirliği mi?"


Bülent Orakoğlu, "Halk ve FOX TV’nin Kovid-19 salgınında neden Türkiye gerçeklerini çarpıtarak göz göre göre asparagas haberlere yer vermesinin arka planında ne var? AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı mı yoksa dış güçlerle işbirliği mi? Tahminim her ikisi de doğru" ifadelerini kullandı.


"Skandal kurgulanmış kasetler"


Orakoğlu, Halk ve Fox TV'nin asıl görevlerinin Türkiye'de kaos ve siyasi istikrarsızlık yarattıklarını iddia ettiği yazısında, Halk TV ve Fox Haber'de yayınlanan iki haberi "skandal kurgulanmış kasetler" olarak niteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi