FRANSIZ GOLCÜ RİZESPOR'DA

Spor 28.08.2020 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2929+ kez okundu.
 

FRANSIZ GOLCÜ RİZESPOR'DA

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, 33 yaşındaki Fransız milli golcü Loic Remy 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi anlaşmaya imza atacak ve mavi-yeşilli ekibin kampına katılacak. Adı yıllardır birçok Türk kulübü ile anılan 33 yaşındaki tecrübeli golcü Loic Remy, gecenin geç saatlerinde Türkiye'ye geleceğini belirten bir paylaşım yaptı. Lyon, Nice, Marsilya, QPR, Newcastle, Chelsea, Lille gibi önemli kulüplerde forma giyen 1987 doğumlu Remy, Fransa Milli Takımı formasını da 30 kez giydi, 7 gol attı. Çaykur Rizespor ile anlaşmak için İstanbul'a geldi. Süper Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Çaykur Rizespor, golcü oyuncuyu İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirecek. Kronik kalp rahatsızlığı bulunan Remy, kontrolü geçebilirse Çaykur Rizespor forması giyecek.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, 33 yaşındaki Fransız milli golcü Loic Remy 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi anlaşmaya imza atacak ve mavi-yeşilli ekibin kampına katılacak.


Adı yıllardır birçok Türk kulübü ile anılan 33 yaşındaki tecrübeli golcü Loic Remy, gecenin geç saatlerinde Türkiye'ye geleceğini belirten bir paylaşım yaptı. Lyon, Nice, Marsilya, QPR, Newcastle, Chelsea, Lille gibi önemli kulüplerde forma giyen 1987 doğumlu Remy, Fransa Milli Takımı formasını da 30 kez giydi, 7 gol attı.


Çaykur Rizespor ile anlaşmak için İstanbul'a geldi. Süper Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Çaykur Rizespor, golcü oyuncuyu İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirecek.


Kronik kalp rahatsızlığı bulunan Remy, kontrolü geçebilirse Çaykur Rizespor forması giyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi