Galatasaray Lisesine FENERLİ MÜDÜR atandı. kulüp atamayı kabul etmedi.

Türkiye 07.09.2019 - 18:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1777+ kez okundu.
 

Galatasaray Lisesine FENERLİ MÜDÜR atandı. kulüp atamayı kabul etmedi.

Galasaray Lisesi müdürlüğüne Fenerbahçeli olduğu bilinen Prof. Dr. Vahdettin Engin'in müdür atanması sarı kırmızılı camiayı karıştırdı. Galatasaray taraftarının da tepki gösterdiği atamayla ilgili sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Galatasaray Lisesi Müdürlüğü'ne Yapılan Atama Hakkında Galasaray Lisesi'ne, Prof. Dr. Vahdettin Engin'in müdür olarak atanması Kurucumuz olmasından onur ve gurur duyduğumuz, bununla her zaman iftihar ettiğimiz Galatasaray Lisemize rakip takım taraftarı bir kişinin müdür olarak atanması camiamızı derinden yaralamıştır. Başka renklere gönül vermiş bir kişinin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun sembolik de olsa doğal üyesi olması kabul edilemez. Geleneklerimize aykırı olan bu atamanın camiamızın beklentilerine uygun bir şekilde düzeltilmesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Galasaray Lisesi müdürlüğüne Fenerbahçeli olduğu bilinen Prof. Dr. Vahdettin Engin'in müdür atanması sarı kırmızılı camiayı karıştırdı.


Galatasaray taraftarının da tepki gösterdiği atamayla ilgili sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:


"Galatasaray Lisesi Müdürlüğü'ne Yapılan Atama Hakkında


Galasaray Lisesi'ne, Prof. Dr. Vahdettin Engin'in müdür olarak atanması


Kurucumuz olmasından onur ve gurur duyduğumuz, bununla her zaman iftihar ettiğimiz Galatasaray Lisemize rakip takım taraftarı bir kişinin müdür olarak atanması camiamızı derinden yaralamıştır.


Başka renklere gönül vermiş bir kişinin, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun sembolik de olsa doğal üyesi olması kabul edilemez.


Geleneklerimize aykırı olan bu atamanın camiamızın beklentilerine uygun bir şekilde düzeltilmesini bekliyoruz.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi