Gazişehir Gaziantep, Topuk Yaylası'ndaki ilk idmanına çıktı

Spor 14.07.2019 - 19:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2642+ kez okundu.
 

Gazişehir Gaziantep, Topuk Yaylası'ndaki ilk idmanına çıktı

Gazişehir Gaziantep, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında toplandığı Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde, yoğun yağmur ve yaklaşık 14 derecelik sıcaklık altında gerçekleştirilen antrenman saat 18.30'da başlarken yaklaşık 1 saat sürdü.   Isınma ve düz koşu hareketleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde ise dayanıklılık ve koordiasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep ekibinin yeni transferlerinden Muğdat Çelik antrenmanda yer alırken, oyuncu ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Gazişehir Gaziantep, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında toplandığı Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde, yoğun yağmur ve yaklaşık 14 derecelik sıcaklık altında gerçekleştirilen antrenman saat 18.30'da başlarken yaklaşık 1 saat sürdü.

 

Isınma ve düz koşu hareketleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde ise dayanıklılık ve koordiasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep ekibinin yeni transferlerinden Muğdat Çelik antrenmanda yer alırken, oyuncu ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi