GENÇ YAZARIN KİTABI RİZE VE TÜRKİYE'DE DAĞITIMDA

Kültür 27.03.2020 - 10:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3013+ kez okundu.
 

GENÇ YAZARIN KİTABI RİZE VE TÜRKİYE'DE DAĞITIMDA

DÜŞLERİN KALEMLE BULUŞMASI   Genç yazardan okuyuculara “okunası” bir roman “KİRALIK DÜŞLER”   Yazar Saniye Ataklı, romanda “hayatın zorlu süreçlerini”  akıcı bir dille anlatıldığını dile getirerek ‘’hayatta karşılaşabileceğimiz her zorluk gözümüzde büyüttüğümüz kadar vardır.’’ Diyerek eserin gençlere umut ışığı olabileceğini belirtti.   Küçük yaşından itibaren hayatın zorlu koşullarıyla mücadele etmek zorunda kaldığını söyleyen yazar, romanının üç bölümden oluştuğunu;   “Birinci bölümde, geçmişte coğrafyamızda müstesna yeri olan Yemen’in illerinin buram buram kokan havasının solunduğunu, İkinci bölümünde Anadolu’nun birçok şehrinin farklı kültürlerinin lezzetinin tattırıldığını, üçüncü ve son bölümü ise okuyucuları heyecanlı ve sürükletici bir dünyaya götürülmeye çalışıldığını” dile getirdi. Yazar:   “Bu son bölüm bambaşka… Tamamını anlatacak değiliz elbette; buradan itibaren hikâyeyi ve yaşananları sizlerin merakına bırakıyoruz... Özetle hikâyeyi okurken kahramanlarımızın seslerini birbirinden ayırt ederek tek tek kendi sesleriyle okuyacağınız derin ve uzun bir roman Kiralık Düşler diyebiliriz…”   Yazar, kitabın Türkiye genelinde satışa sunulduğunu, ayrıca Rize, Önce Kitabevi’nden de satın alınabileceğini ifade etti.

DÜŞLERİN KALEMLE BULUŞMASI

 

Genç yazardan okuyuculara “okunası” bir roman “KİRALIK DÜŞLER”

 

Yazar Saniye Ataklı, romanda “hayatın zorlu süreçlerini”  akıcı bir dille anlatıldığını dile getirerek ‘’hayatta karşılaşabileceğimiz her zorluk gözümüzde büyüttüğümüz kadar vardır.’’ Diyerek eserin gençlere umut ışığı olabileceğini belirtti.

 

Küçük yaşından itibaren hayatın zorlu koşullarıyla mücadele etmek zorunda kaldığını söyleyen yazar, romanının üç bölümden oluştuğunu;

 

“Birinci bölümde, geçmişte coğrafyamızda müstesna yeri olan Yemen’in illerinin buram buram kokan havasının solunduğunu, İkinci bölümünde Anadolu’nun birçok şehrinin farklı kültürlerinin lezzetinin tattırıldığını, üçüncü ve son bölümü ise okuyucuları heyecanlı ve sürükletici bir dünyaya götürülmeye çalışıldığını” dile getirdi. Yazar:

 

“Bu son bölüm bambaşka… Tamamını anlatacak değiliz elbette; buradan itibaren hikâyeyi ve yaşananları sizlerin merakına bırakıyoruz... Özetle hikâyeyi okurken kahramanlarımızın seslerini birbirinden ayırt ederek tek tek kendi sesleriyle okuyacağınız derin ve uzun bir roman Kiralık Düşler diyebiliriz…”

 

Yazar, kitabın Türkiye genelinde satışa sunulduğunu, ayrıca Rize, Önce Kitabevi’nden de satın alınabileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi