Gerede'de "Giymediklerinizi Giyecekler Var" projesi

Karadeniz 19.05.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3050+ kez okundu.
 

Gerede'de "Giymediklerinizi Giyecekler Var" projesi

BOLU'nun Gerede ilçesinde uzun yıllardır Gerede Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Giymediklerinizi Giyecekler Var' isimli giysi kampanyası, bu yıl Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgi Evi’nde devam ediyor. Gerede Belediyesi tarafından uzun yıllar önce başlatılan ve artık gelenek halinde dönüşen 'Giymediklerinizi Giyecekler Var' projesi bu yıl da gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında durumu iyi olan vatandaşlar, vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini Ramazan Dede Bilgievi'ne bırakıyor. Toplanan giysiler ise 27 Mayıs’tan itibaren ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.   Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, "Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz 'Giymediklerinizi Giyecekler Var' isimli elbise dağıtım kampanyamız Ramazan Dede Bilgievinde 21 Mayıs’ta başlıyor. Vatandaşlarımız, ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde Ramazan Dede Bilgievine bırakıyorlar. Gelen giysiler görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asılıyor. Görevli arkadaşlarımız, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bir mağazadan alışveriş yapıyor duygusunu yaşatabilmek için büyük çaba ve gayret göstererek çalışıyorlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri 27 Mayıs itibariyle alabilirler." dedi.    

BOLU'nun Gerede ilçesinde uzun yıllardır Gerede Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Giymediklerinizi Giyecekler Var' isimli giysi kampanyası, bu yıl Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgi Evi’nde devam ediyor. Gerede Belediyesi tarafından uzun yıllar önce başlatılan ve artık gelenek halinde dönüşen 'Giymediklerinizi Giyecekler Var' projesi bu yıl da gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında durumu iyi olan vatandaşlar, vermek istedikleri ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysilerini Ramazan Dede Bilgievi'ne bırakıyor. Toplanan giysiler ise 27 Mayıs’tan itibaren ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

 

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, "Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz 'Giymediklerinizi Giyecekler Var' isimli elbise dağıtım kampanyamız Ramazan Dede Bilgievinde 21 Mayıs’ta başlıyor. Vatandaşlarımız, ihtiyaç fazlası kullanılabilir, temiz ve ütülü giysileri kampanya çerçevesinde Ramazan Dede Bilgievine bırakıyorlar. Gelen giysiler görevli personel tarafından titizlikle ayrıştırılıp askılara asılıyor. Görevli arkadaşlarımız, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bir mağazadan alışveriş yapıyor duygusunu yaşatabilmek için büyük çaba ve gayret göstererek çalışıyorlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri 27 Mayıs itibariyle alabilirler." dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi