Gidişiyle Rizespor Ağır Yara Alır

Spor 17.05.2019 - 10:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2487+ kez okundu.
 

Gidişiyle Rizespor Ağır Yara Alır

Vedat Muriç'e 3 katını ödeyecekler! Bu sezon gösterdiği performansla hedeflerine erken havlu atan Fenerbahçe, gelecek sezon için gemileri yaktı...  Gol yollarında sıkıntı çeken ve transferde önceliğini forvet hattına veren sarı-lacivertliler, listesinin ilk sırasına ise Çaykur Rizespor’un yıldızı Vedat Muriç’i aldı.  Kesenin ağzını açan Kanarya gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki futbolcu için Karadeniz ekibine 2.5-3 milyon euro bandında bir teklif yapmaya hazırlanıyor Rize’den yeşil ışık  Her fırsatta ‘Bir teklif olursa orta yol buluruz, Muriç’in önünü kapatmayız’ gibi ifadeler kullanan Rize Başkanı Hasan Kartal’ın da teklife sıcak bakabileceği öğrenildi Kanarya, golcü futbolcuya önereceği sözleşme şartlarını da belirledi. Ali Koç ve kurmayları, 25 yaşındaki oyuncuya seneliği 1.5 milyon eurodan 3+1 yıllık anlaşma teklif etmeyi planlıyor. Zirve yaptı   2014-15 sezonunda Giresunspor ile başlayan Türkiye kariyerinde Rize formasıyla zirve yapan Muriç’in aldığı ücretler de artmaya başladı.  Giresun’da ayda sadece 5 bin dolar kazanan tecrübeli forvet, Gençlerbirliği’nde ise yıllığı 300 bin euroya oynuyordu.  Rize’ye senelik 500 bin euroya imza atan Muriç, Fenerbahçe’ye transfer olursa her sezon 1.5 milyon euro kazanacak.   (Fanatik)

Vedat Muriç'e 3 katını ödeyecekler!

Bu sezon gösterdiği performansla hedeflerine erken havlu atan Fenerbahçe, gelecek sezon için gemileri yaktı... 


Gol yollarında sıkıntı çeken ve transferde önceliğini forvet hattına veren sarı-lacivertliler, listesinin ilk sırasına ise Çaykur Rizespor’un yıldızı Vedat Muriç’i aldı. 


Kesenin ağzını açan Kanarya gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki futbolcu için Karadeniz ekibine 2.5-3 milyon euro bandında bir teklif yapmaya hazırlanıyor

Rize’den yeşil ışık 

Her fırsatta ‘Bir teklif olursa orta yol buluruz, Muriç’in önünü kapatmayız’ gibi ifadeler kullanan Rize Başkanı Hasan Kartal’ın da teklife sıcak bakabileceği öğrenildi


Kanarya, golcü futbolcuya önereceği sözleşme şartlarını da belirledi.


Ali Koç ve kurmayları, 25 yaşındaki oyuncuya seneliği 1.5 milyon eurodan 3+1 yıllık anlaşma teklif etmeyi planlıyor.


Zirve yaptı
 
2014-15 sezonunda Giresunspor ile başlayan Türkiye kariyerinde Rize formasıyla zirve yapan Muriç’in aldığı ücretler de artmaya başladı. 


Giresun’da ayda sadece 5 bin dolar kazanan tecrübeli forvet, Gençlerbirliği’nde ise yıllığı 300 bin euroya oynuyordu. 


Rize’ye senelik 500 bin euroya imza atan Muriç, Fenerbahçe’ye transfer olursa her sezon 1.5 milyon euro kazanacak.

 

(Fanatik)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi