Giresun Üniversitesi'nde yeni rektör göreve başladı

Eğitim 31.05.2019 - 18:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2469+ kez okundu.
 

Giresun Üniversitesi'nde yeni rektör göreve başladı

GİRESUN Üniversitesi rektörlüğüne vekaleten atanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Can, Prof. Dr. Cevdet Coşkun’dan görevi devraldı. Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can’a yeni görevinde başarılar dileyerek, son 3 yıl içerisinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi ve yeni bir dönemin başladığını belirtti.   Sağlık sorunları gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini aktaran Prof. Dr. Cevdet Coşkun, “Yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde üniversitemizin bir adım daha ileri gitmesi noktasında bir öğretim üyesi olarak çaba sarf etmeye devam edeceğim. Prof. Dr. Yılmaz Can, daha önce üniversitemizde rektörlük yapmış, Giresunlu olan, üniversiteyi ve idareciliği bilen tecrübeli bir hocamızdır. Kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağından kuşku duymuyorum. Bundan sonra da işbirliğine hazır olduğumu bildirmek istiyorum” dedi. Rektör vekili Prof. Dr. Yılmaz Can da "Prof. Dr. Cevdet Coşkun olmak üzere üniversiteye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.   Doğduğum ve büyüdüğüm şehre hizmet etme gayretimi her zaman taşıyorum. Beni tanıyanlar bilirler, kavgadan yana değilim. Kavganın ve çatışmanın olduğu yerde üretkenliğin olmadığını biliyorum. Güzellik ve iyilik üreten, dürüst ve namuslu olan herkesle yol yürümeye hazırım. 2012 yılında ayrıldığım bu üniversiteden kaldığım yerden görevime devam edeceğim.”  

GİRESUN Üniversitesi rektörlüğüne vekaleten atanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Can, Prof. Dr. Cevdet Coşkun’dan görevi devraldı. Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can’a yeni görevinde başarılar dileyerek, son 3 yıl içerisinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi ve yeni bir dönemin başladığını belirtti.

 

Sağlık sorunları gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini aktaran Prof. Dr. Cevdet Coşkun, “Yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde üniversitemizin bir adım daha ileri gitmesi noktasında bir öğretim üyesi olarak çaba sarf etmeye devam edeceğim. Prof. Dr. Yılmaz Can, daha önce üniversitemizde rektörlük yapmış, Giresunlu olan, üniversiteyi ve idareciliği bilen tecrübeli bir hocamızdır. Kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağından kuşku duymuyorum. Bundan sonra da işbirliğine hazır olduğumu bildirmek istiyorum” dedi. Rektör vekili Prof. Dr. Yılmaz Can da "Prof. Dr. Cevdet Coşkun olmak üzere üniversiteye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

 

Doğduğum ve büyüdüğüm şehre hizmet etme gayretimi her zaman taşıyorum. Beni tanıyanlar bilirler, kavgadan yana değilim. Kavganın ve çatışmanın olduğu yerde üretkenliğin olmadığını biliyorum. Güzellik ve iyilik üreten, dürüst ve namuslu olan herkesle yol yürümeye hazırım. 2012 yılında ayrıldığım bu üniversiteden kaldığım yerden görevime devam edeceğim.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi