GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN! YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE!

Türkiye 28.02.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2010+ kez okundu.
 

GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN! YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE!

TÜRKOCAĞINDAN SURİYE AÇIKLAMASI                                                                Büyük Türk Milleti!      Irak’ın kuzeyinden Doğu Akdeniz ve Libya’ya uzanan hatta Türkiye’ye, Türk Milletine kurulan tuzağa, alınmak istendiğimiz emperyalist kıskaca karşı vatanın bütünlüğü ve muhafazası için Suriye’nin İdlib bölgesinde görev yapmakta olan Mehmetçiklerimize karşı dün menfur ve alçakça bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırıyı görünüşte Katil Esed’in güçleri yapmıştır; ama biz biliyoruz ki, bu kuklanın efendisi Putin Rusya’sıdır. Başta ABD olmak üzere sözde NATO müttefiklerimizin elbirliği ile Suriye’nin kuzeyinde oluşturdukları terör koridoruna, PKK yuvalarına karşı yürüttüğümüz mücadele dolayısıyla bir müddettir nispeten iyi ilişkiler kurmaya çalıştığımız Rusya, Libya ve İdlib konularında tarafını açıkça seçmiş, husumetini ortaya koymuştur. ABD ve NATO ise timsah gözyaşları dökmektedir.       Aziz Türk Milleti!     Millî Mücadelemizin 100. Yılında, emperyalist güçlerin coğrafyamıza yönelik böl-parçala-yönet siyasetine karşı Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içinde dik durmaktan başka yolumuz, çaremiz yoktur. Bugünden itibaren, bölücü PKK’nın uzantısı dışındaki bütün siyasî partileri ve Meclis gruplarını yekvücut olmaya davet ediyoruz. Gün, iç siyasî çekişmelerle vakit kaybetme günü değil, yedi düvele Türk’ün zor zamanlarda nasıl şahlandığını bir kez daha gösterme günüdür. Milletimizin beklentisi, Sayın Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve siyasî liderlerin bir araya gelip ortak akılla bu badireden çıkış yolunda çalışmalarıdır.     Şehitlerimizin hesabının behemehâl ve misliyle sorulacağına yürekten inanıyoruz. Suriye’de yaşananların yükünü yıllardır çeken milletimizin artık sabrı ve tahammülü kalmamıştır. Sözde medenî dünya bu yükü paylaşacak, bedel ödeyecektir. Sığınmacıların ülkemizde zorla tutulamayacağına dair açıklamanın gereği yerine getirilmelidir.     Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Esed ve hamisi Rusya da, PKK ve destekçisi ABD ve AB ülkeleri de bilsin ki Türk diz çökmez, boyun eğmez, Türk’e zincir vurulmaz. Türk’e kefen biçmeye kalkışanlar hak ettikleri cevabı alacaklardır.     Balkan Savaşlarından Millî Mücadeleye, Türklüğün yeniden diriliş mücadelesinde en ön cephede yer alan Türk Ocakları olarak bugün de bu istiklâl ve istikbal mücadelesinde devletimiz ve ordumuz ile bir ve beraberiz. Acımız büyük, kinimiz de! GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN! YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE!                                       TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİ  

TÜRKOCAĞINDAN SURİYE AÇIKLAMASI                 

                                              Büyük Türk Milleti!

    
Irak’ın kuzeyinden Doğu Akdeniz ve Libya’ya uzanan hatta Türkiye’ye, Türk Milletine kurulan tuzağa, alınmak istendiğimiz emperyalist kıskaca karşı vatanın bütünlüğü ve muhafazası için Suriye’nin İdlib bölgesinde görev yapmakta olan Mehmetçiklerimize karşı dün menfur ve alçakça bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırıyı görünüşte Katil Esed’in güçleri yapmıştır; ama biz biliyoruz ki, bu kuklanın efendisi Putin Rusya’sıdır. Başta ABD olmak üzere sözde NATO müttefiklerimizin elbirliği ile Suriye’nin kuzeyinde oluşturdukları terör koridoruna, PKK yuvalarına karşı yürüttüğümüz mücadele dolayısıyla bir müddettir nispeten iyi ilişkiler kurmaya çalıştığımız Rusya, Libya ve İdlib konularında tarafını açıkça seçmiş, husumetini ortaya koymuştur. ABD ve NATO ise timsah gözyaşları dökmektedir.

     
Aziz Türk Milleti!

   
Millî Mücadelemizin 100. Yılında, emperyalist güçlerin coğrafyamıza yönelik böl-parçala-yönet siyasetine karşı Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içinde dik durmaktan başka yolumuz, çaremiz yoktur. Bugünden itibaren, bölücü PKK’nın uzantısı dışındaki bütün siyasî partileri ve Meclis gruplarını yekvücut olmaya davet ediyoruz. Gün, iç siyasî çekişmelerle vakit kaybetme günü değil, yedi düvele Türk’ün zor zamanlarda nasıl şahlandığını bir kez daha gösterme günüdür. Milletimizin beklentisi, Sayın Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve siyasî liderlerin bir araya gelip ortak akılla bu badireden çıkış yolunda çalışmalarıdır.

   
Şehitlerimizin hesabının behemehâl ve misliyle sorulacağına yürekten inanıyoruz. Suriye’de yaşananların yükünü yıllardır çeken milletimizin artık sabrı ve tahammülü kalmamıştır. Sözde medenî dünya bu yükü paylaşacak, bedel ödeyecektir. Sığınmacıların ülkemizde zorla tutulamayacağına dair açıklamanın gereği yerine getirilmelidir.

   
Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Esed ve hamisi Rusya da, PKK ve destekçisi ABD ve AB ülkeleri de bilsin ki Türk diz çökmez, boyun eğmez, Türk’e zincir vurulmaz. Türk’e kefen biçmeye kalkışanlar hak ettikleri cevabı alacaklardır.

   
Balkan Savaşlarından Millî Mücadeleye, Türklüğün yeniden diriliş mücadelesinde en ön cephede yer alan Türk Ocakları olarak bugün de bu istiklâl ve istikbal mücadelesinde devletimiz ve ordumuz ile bir ve beraberiz.

Acımız büyük, kinimiz de!


GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN!

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE!

                                     
TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi