GÜLDÜR GÜLDÜR KANLI BİTTİ. 1 KİŞİ ÖLDÜ.

Magazin 15.02.2020 - 13:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2474+ kez okundu.
 

GÜLDÜR GÜLDÜR KANLI BİTTİ. 1 KİŞİ ÖLDÜ.

Güldür Güldür Show’dan çıktılar, saldırıya uğradılar Tempodrom'da gerçekleşen Güldür Güldür Show'un Almanya turnesi kanlı bitti. Şovun gösterildiği salondan saat 23.00 sıralarında dışarı çıkan gruba, siyah giyimli 15 kişilik bir grup saldırdı. Almanya’nın başkenti Berlin’de dün akşam iki Türk grup arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, üçü ağır çok sayıda kişi de yaralandı. BİR KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ Güldür Güldür Show’un sona ermesinin ardından saat 23.00 civarından salondan dışarı çıkan gruba, siyah giyimli 15 kişilik bir grup saldırdAı. İki grup arasında büyük bir kavga başlarken, silahlar konuştu ve bir kişi aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Olay yerine çok sayıda polis geldi ve saldırganlar kaçtı. Ağır silahlı polisler çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Saldırının nedeni ve iki grubun birbiriyle husumeti olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı. TÜRKLER’İN SEMTİNDE ÇATIŞMA Alman basını, “Türkler’in şovunun ardından, Berlin’de silahlı çatışma çıktı” diyerek olayı geniş şekilde duyurdu. Tempodrom salonu, Türkler’in yoğun olarak yaşadığı ve ‘Küçük İstanbul’ denilen Kreuzberg Semti’nde bulunuyor. Ölen kişinin Türk kökenli olduğu anlaşılırken, şu ana kadar kimliği konusunda bir açıklama yapılmadı. Ağır yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.

Güldür Güldür Show’dan çıktılar, saldırıya uğradılar


Tempodrom'da gerçekleşen Güldür Güldür Show'un Almanya turnesi kanlı bitti. Şovun gösterildiği salondan saat 23.00 sıralarında dışarı çıkan gruba, siyah giyimli 15 kişilik bir grup saldırdı.


Almanya’nın başkenti Berlin’de dün akşam iki Türk grup arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, üçü ağır çok sayıda kişi de yaralandı.


BİR KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ


Güldür Güldür Show’un sona ermesinin ardından saat 23.00 civarından salondan dışarı çıkan gruba, siyah giyimli 15 kişilik bir grup saldırdAı.


İki grup arasında büyük bir kavga başlarken, silahlar konuştu ve bir kişi aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Olay yerine çok sayıda polis geldi ve saldırganlar kaçtı. Ağır silahlı polisler çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Saldırının nedeni ve iki grubun birbiriyle husumeti olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı.


TÜRKLER’İN SEMTİNDE ÇATIŞMA


Alman basını, “Türkler’in şovunun ardından, Berlin’de silahlı çatışma çıktı” diyerek olayı geniş şekilde duyurdu. Tempodrom salonu, Türkler’in yoğun olarak yaşadığı ve ‘Küçük İstanbul’ denilen Kreuzberg Semti’nde bulunuyor. Ölen kişinin Türk kökenli olduğu anlaşılırken, şu ana kadar kimliği konusunda bir açıklama yapılmadı. Ağır yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi