GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR. RİZE MÜSİAD ELİNİ CEBİNE ATTI

01.04.2020 - 16:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2148+ kez okundu.
 

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR. RİZE MÜSİAD ELİNİ CEBİNE ATTI

TAYLAN: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Bize Biz Yeteriz Türkiyem' Rize MÜSİAD olarak maddi manevi tam destek veriyoruz.  Başkan Recep Taylan açıklamasında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği milli dayanışma kampanyası ile gün birlik olma günü, gün hep beraber Türkiye olma vaktidir. Bugün dünyanın birçok ülkesini etkisi altına alan, ülkemizde daha kontrollü şekilde ilerleyen Kovid-19 salgınıyla mücadelede sanayicimizle, sağlıkçımızla, öğretmenlerimizle, esnafımızla, özel ve kamu çalışanımızla hep birlikte top yekün mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu küresel soruna karşı mücadelemizi dayanışma içerisinde yürütürsek ülkemiz bu durumdan güçlenerek çıkacaktır. Bu süreçte daha etkin mücadele için Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan kampanyaya bizler de Rize MÜSİAD olarak, üyelerimizle birlikte maddi ve manevi olarak var gücümüzle destek olacağız." dedi.

TAYLAN: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Bize Biz Yeteriz Türkiyem' Rize MÜSİAD olarak maddi manevi tam destek veriyoruz. 


Başkan Recep Taylan açıklamasında;

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği milli dayanışma kampanyası ile gün birlik olma günü, gün hep beraber Türkiye olma vaktidir. Bugün dünyanın birçok ülkesini etkisi altına alan, ülkemizde daha kontrollü şekilde ilerleyen Kovid-19 salgınıyla mücadelede sanayicimizle, sağlıkçımızla, öğretmenlerimizle, esnafımızla, özel ve kamu çalışanımızla hep birlikte top yekün mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu küresel soruna karşı mücadelemizi dayanışma içerisinde yürütürsek ülkemiz bu durumdan güçlenerek çıkacaktır.


Bu süreçte daha etkin mücadele için Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan kampanyaya bizler de Rize MÜSİAD olarak, üyelerimizle birlikte maddi ve manevi olarak var gücümüzle destek olacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi