Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi

Siyaset 16.05.2019 - 23:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2379+ kez okundu.
 

Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi

Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gündem Rize” Toplantılarının 3. Öncü Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı  Rahmi Metin,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve iş adamlarının yer aldığı Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Rize Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Son derece önemsediğimiz il başkanlığımızın hazırlıklarını yaptığı Gündem Rize toplantılarının 3.Sünü  gerçekleştirmekteyiz. İlk toplantımızda Rize ile ilgili sağlık, eğitim, tarım, spor, kültür ve turizm alanlarında arkadaşlarımız görüş ve kanaatlerini söylemişlerdi. ilk toplantımız akabinde oluşturduğumuz Raporlar sonucunda ilgili sağlık, milli eğitim, tarım , Gençlik ve spor, Kültür ve turizm il müdürlerimiz ikinci toplantımıza katılarak sunumlar yapmıştı. Müzakereler bölümünde de birçok arkadaşımız söz alarak görüşlerini belirtmişlerdir. Bugün de Rize belediye başkanımız Rahmi Metin çalışmalar ve projeleriyle ilgili sunumlarını yapacaktır” dedi. Toplantı da ilk olarak bir önceki toplantıda elde edilen raporların üzerinde istişarelerde bulunuldu. Daha sonra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Belediyedeki çalışmaları, ortaya koyacakları vizyon ve projelerle ilgili sunumunu yaptı. Metin bir şehir planlaması ortaya koyarak projeleri yürüteceklerini belirtti. Çalışmalarında izleyecekleri yol haritasıyla ilgi bilgiler verdi. Önceliklerinin neler olduğunu ortaya koyarak bu konudaki çalışmalardan bahsetti. Belediye Başkanı Rahmi Metin’in sunumunun ardından Sunumların müzakeresi  bölümüne geçildi. Bu bölümde katılımcılar söz alarak sunumların içerikleriyle ilgili istişareler yapıldı ve sorular soruldu. İlgili konular hakkında fikirlerini ve önerilerini ilettiler. Gündem Rize Toplantısının 3.sü  İftar programıyla sona erdi    

Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Gerçekleştirildi


AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gündem Rize” Toplantılarının 3. Öncü Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı  Rahmi Metin,  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve iş adamlarının yer aldığı Gündem Rize Toplantılarının 3.sü Rize Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Son derece önemsediğimiz il başkanlığımızın hazırlıklarını yaptığı Gündem Rize toplantılarının 3.Sünü  gerçekleştirmekteyiz. İlk toplantımızda Rize ile ilgili sağlık, eğitim, tarım, spor, kültür ve turizm alanlarında arkadaşlarımız görüş ve kanaatlerini söylemişlerdi. ilk toplantımız akabinde oluşturduğumuz Raporlar sonucunda ilgili sağlık, milli eğitim, tarım , Gençlik ve spor, Kültür ve turizm il müdürlerimiz ikinci toplantımıza katılarak sunumlar yapmıştı. Müzakereler bölümünde de birçok arkadaşımız söz alarak görüşlerini belirtmişlerdir. Bugün de Rize belediye başkanımız Rahmi Metin çalışmalar ve projeleriyle ilgili sunumlarını yapacaktır” dedi.


Toplantı da ilk olarak bir önceki toplantıda elde edilen raporların üzerinde istişarelerde bulunuldu. Daha sonra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Belediyedeki çalışmaları, ortaya koyacakları vizyon ve projelerle ilgili sunumunu yaptı. Metin bir şehir planlaması ortaya koyarak projeleri yürüteceklerini belirtti. Çalışmalarında izleyecekleri yol haritasıyla ilgi bilgiler verdi. Önceliklerinin neler olduğunu ortaya koyarak bu konudaki çalışmalardan bahsetti. Belediye Başkanı Rahmi Metin’in sunumunun ardından Sunumların müzakeresi  bölümüne geçildi. Bu bölümde katılımcılar söz alarak sunumların içerikleriyle ilgili istişareler yapıldı ve sorular soruldu. İlgili konular hakkında fikirlerini ve önerilerini ilettiler.


Gündem Rize Toplantısının 3.sü  İftar programıyla sona erdi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi