GÜNEYSU’DAN AFYON VALİLİĞİNE

Spor 17.06.2020 - 08:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2660+ kez okundu.
 

GÜNEYSU’DAN AFYON VALİLİĞİNE

Rize Güneysu eski Kaymakamı Gökmen Çiçek son kararname ile Afyon Valiliğine atandı. Başarılı ve titiz çalışmasıyla terfi ederek Afyon Valiliğine atanan Gökmen Çiçek Rize-Güneysu Kaymakamı iken 2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından Yılın Kaymakamı seçilmişti.      1978 Yılında Gebze’de doğan Gökmen Çiçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gebze’de tamamladı. 1997 yılında Uludağ Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde başladığı lisans eğitimini 2001 yılında tamamladı. 2004 Yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine başladı. Trabzon-Düzköy, İzmir-Beydağ Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 2005 – 2006 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amaçlı gönderildiği, İngiltere Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi ve İngiltere idari sistemi üzerine çalışmalarda bulundu. Yüksek lisans eğitimini ise RTEÜ İşletme Ana Bilim Dalında tamamladı.     2007 yılında Sivas-Akıncılar Kaymakamlığından sonra Erzincan-Kemah ve Rize-Güneysu’da Kaymakam olarak görev yaptı. Güneysu Kaymakamlığı sırasında başarılı çalışmasıyla dikkat çeken Gökmen Çiçek  2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından, Yılın İdarecisi seçildi. Güneysu Kaymakamlığı sonrası İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde, Şube Müdürü, Personel Genel Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde Şube Müdürü,  Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  26 Aralık 2018 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Personel Genel Müdürlüğü görevine atandı. Son çıkan Valiler kararnamesi ile Afyon Valiliğine atanan Gökmen Çiçek Evli ve 2 çocuk babasıdır iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Rize Güneysu eski Kaymakamı Gökmen Çiçek son kararname ile Afyon Valiliğine atandı. Başarılı ve titiz çalışmasıyla terfi ederek Afyon Valiliğine atanan Gökmen Çiçek Rize-Güneysu Kaymakamı iken 2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından Yılın Kaymakamı seçilmişti.

    
1978 Yılında Gebze’de doğan Gökmen Çiçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gebze’de tamamladı. 1997 yılında Uludağ Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde başladığı lisans eğitimini 2001 yılında tamamladı. 2004 Yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine başladı. Trabzon-Düzköy, İzmir-Beydağ Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 2005 – 2006 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amaçlı gönderildiği, İngiltere Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi ve İngiltere idari sistemi üzerine çalışmalarda bulundu. Yüksek lisans eğitimini ise RTEÜ İşletme Ana Bilim Dalında tamamladı.

   
2007 yılında Sivas-Akıncılar Kaymakamlığından sonra Erzincan-Kemah ve Rize-Güneysu’da Kaymakam olarak görev yaptı. Güneysu Kaymakamlığı sırasında başarılı çalışmasıyla dikkat çeken Gökmen Çiçek  2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından, Yılın İdarecisi seçildi. Güneysu Kaymakamlığı sonrası İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde, Şube Müdürü, Personel Genel Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde Şube Müdürü,  Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  26 Aralık 2018 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Personel Genel Müdürlüğü görevine atandı. Son çıkan Valiler kararnamesi ile Afyon Valiliğine atanan Gökmen Çiçek Evli ve 2 çocuk babasıdır iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi