Hadise’den bikinili makyajsız cesur paylaşım

Magazin 11.07.2019 - 11:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3977+ kez okundu.
 

Hadise’den bikinili makyajsız cesur paylaşım

Hadise’den bikinili makyajsız paylaşım Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarla gündeme gelen şarkıcı Hadise, bu sefer de bikinili bir paylaşım yap   Şarkıcı Hadise sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hadise bu defa makyajsız şekilde bikiniyle ayna karşısında çektiği pozunu, Instagram’daki hikaye kısmından paylaştı.  

Hadise’den bikinili makyajsız paylaşım Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarla gündeme gelen şarkıcı Hadise, bu sefer de bikinili bir paylaşım yap

 

Şarkıcı Hadise sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hadise bu defa makyajsız şekilde bikiniyle ayna karşısında çektiği pozunu, Instagram’daki hikaye kısmından paylaştı.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi