Hafiz Hasan'in Torunuyum Dini Siyasete Malzeme ettirmem

Siyaset 08.01.2020 - 15:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2361+ kez okundu.
 

Hafiz Hasan'in Torunuyum Dini Siyasete Malzeme ettirmem

CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ le yaptığımız söyleşide  parti olarak ilçe seçim çalışmaları için de olduklarını 8 Şubat daki il kongresine kadar bu süreci tamamlayacaklarini belirtti.     Başkan aynı zaman da kentsel dönüşüm ile kamulastirmalardaki vatandaşlarımızın sorunları hakkında geniş çaplı araştırmalar yaptıklarını bizati vadanlarlarin  sıkıntılarıni yerinde dinlemek için ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.ilimizde her vatandaşı ilgilendiren sözlerin siyasi iktidar yetkililerinin ce verildiğini  bunların takipçisi olacaklarını belirtti.      Başkan sık sık İstanbula gittiğini istanbul'a Rize masasının kurulduğunu İmamoglu'nun da bu masaya destek verdiğini İstanbul'daki belediyede çalışan ve orda yaşayan Rizeli hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek noktasında bu masanın kurulduğunu ve Ankara'da da aynı masanın kurulacağını belirtti.       Başkan Deniz her siyasi insanlarla görüştüğünü  ve görüşeceğini Rize ve Rizeli insanların menfaati olduğu her konuda siyaset yapmadan destekleyeceğinin altını çizdi. Başkan 'na hasta ve cenaze ziyaret ve merasimlerinde neden bulunmazsiniz sorusuna,   bulunduklarını ve asla bunu şova dönüştüren görüntüler vermekten parti olarak sakindiklarini, ben hafiz hasan in torunu olarak günahtan korktuğunu, en büyük günahın dini istismar olduğunun  bilincinde olarak, bu konuda hasasiyetinin olduğunu  açıklamasında bulundu.       Başkan partili partisiz herkesi CHP  il binalarında çay içmeye davet ettiğini de belirtti.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ le yaptığımız söyleşide  parti olarak ilçe seçim çalışmaları için de olduklarını 8 Şubat daki il kongresine kadar bu süreci tamamlayacaklarini belirtti.

   
Başkan aynı zaman da kentsel dönüşüm ile kamulastirmalardaki vatandaşlarımızın sorunları hakkında geniş çaplı araştırmalar yaptıklarını bizati vadanlarlarin  sıkıntılarıni yerinde dinlemek için ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.ilimizde her vatandaşı ilgilendiren sözlerin siyasi iktidar yetkililerinin ce verildiğini  bunların takipçisi olacaklarını belirtti.     


Başkan sık sık İstanbula gittiğini istanbul'a Rize masasının kurulduğunu İmamoglu'nun da bu masaya destek verdiğini İstanbul'daki belediyede çalışan ve orda yaşayan Rizeli hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek noktasında bu masanın kurulduğunu ve Ankara'da da aynı masanın kurulacağını belirtti.      


Başkan Deniz her siyasi insanlarla görüştüğünü  ve görüşeceğini Rize ve Rizeli insanların menfaati olduğu her konuda siyaset yapmadan destekleyeceğinin altını çizdi. Başkan 'na hasta ve cenaze ziyaret ve merasimlerinde neden bulunmazsiniz sorusuna,   bulunduklarını ve asla bunu şova dönüştüren görüntüler vermekten parti olarak sakindiklarini, ben hafiz hasan in torunu olarak günahtan korktuğunu, en büyük günahın dini istismar olduğunun  bilincinde olarak, bu konuda hasasiyetinin olduğunu  açıklamasında bulundu.      


Başkan partili partisiz herkesi CHP  il binalarında çay içmeye davet ettiğini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi