Halk otobüsüne alınmayan yaşlı kadının videosunu çeken 2 kişi adliyede

Karadeniz 24.03.2020 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2859+ kez okundu.
 

Halk otobüsüne alınmayan yaşlı kadının videosunu çeken 2 kişi adliyede

SERBEST BIRAKILDILAR   Zonguldak'ta toplu taşıma aracına alınmayan yaşlı kadının videosunu çekerek sosyal medyada yayınladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.K. ve T.H., ifadelerinin ardından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan mahkemeye çıkarıldı. İki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   EMNİYET MÜDÜRÜ MAKAMINDA AĞIRLADI İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, toplu taşıma aracına alınmayan 70 yaşındaki emekli öğretmen M.G.'yi makamında ağırladı. Turanlı, sosyal medyadan M.G. ile birlike fotoğrafını paylaşarak, "O, Zonguldak'ta 'Ümmü Hüreyre' olmak dışında hiçbir derdi yokmuş, öğrendik. Kedilerin annesi teyzemiz artık bizim vefa timlerimizin de annesi. Bu zorlu günlerde duasını aldık, himayemizdedir. Yakasında rozetimiz var, artık oradan tanırsınız." paylaşımında bulundu.  

SERBEST BIRAKILDILAR

 

Zonguldak'ta toplu taşıma aracına alınmayan yaşlı kadının videosunu çekerek sosyal medyada yayınladıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.K. ve T.H., ifadelerinin ardından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan mahkemeye çıkarıldı. İki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ MAKAMINDA AĞIRLADI İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, toplu taşıma aracına alınmayan 70 yaşındaki emekli öğretmen M.G.'yi makamında ağırladı. Turanlı, sosyal medyadan M.G. ile birlike fotoğrafını paylaşarak, "O, Zonguldak'ta 'Ümmü Hüreyre' olmak dışında hiçbir derdi yokmuş, öğrendik. Kedilerin annesi teyzemiz artık bizim vefa timlerimizin de annesi. Bu zorlu günlerde duasını aldık, himayemizdedir. Yakasında rozetimiz var, artık oradan tanırsınız." paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi