Hasarlı bina böyle yıkıldı VİDEO

Türkiye 17.02.2020 - 18:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2604+ kez okundu.
 

Hasarlı bina böyle yıkıldı VİDEO

Hasarlı bina böyle yıkıldı…   Elazığ'da bugün meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremin hemen ardından daha önce hasar gördüğü için boşaltılan 6 katlı bina kendiliğinden çöktü. O anlar cep telefonları kamerasına böyle yansıd Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 14.42’de merkez üssü Sivrice olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kent genelinde hissedilen depremden hemen sonra, merkeze bağlı Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan ve 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde hasar gördüğü öğrenilen 6 katlı apartman çöktü. Çöken apartman daha önceki deprem nedeniyle boşaltıldığı için olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Binanın çökme anları cep telefonu kamaralarıyla görüntülendi.    

Hasarlı bina böyle yıkıldı…
 

Elazığ'da bugün meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremin hemen ardından daha önce hasar gördüğü için boşaltılan 6 katlı bina kendiliğinden çöktü. O anlar cep telefonları kamerasına böyle yansıd


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 14.42’de merkez üssü Sivrice olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Kent genelinde hissedilen depremden hemen sonra, merkeze bağlı Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan ve 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde hasar gördüğü öğrenilen 6 katlı apartman çöktü.


Çöken apartman daha önceki deprem nedeniyle boşaltıldığı için olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Binanın çökme anları cep telefonu kamaralarıyla görüntülendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi