HAYIRLI EVLAT... BABASIYLA TARTIŞTI ARACI ATEŞE VERDİ.

Güncel 24.04.2020 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2644+ kez okundu.
 

HAYIRLI EVLAT... BABASIYLA TARTIŞTI ARACI ATEŞE VERDİ.

BOLU'da, Mehmetcan K. (38), tartıştığı babası Necdet K.'nın (63) evinin önünde duran otomobilini yanıcı jel ile ateşe verdi. Otomobildeki yangın kısa sürede söndürüldü.   Olay, akşam saatlerinde İhsaniye Mahallesi Ertuğrul Sokak'ta meydana geldi. Mehmetcan K., bilinmeyen nedenle babası Necdet K. ile tartıştı. Mehmetcan K., iddiaya göre tartışmanın ardından babasının evinin önünde bulunan otomobili, yanıcı jel ile ateşe verdi. Olayı gören çevredekiler polis ve itfaiyeye haber verdi. Çevredekilerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı soğutma çalışması yaptı. Otomobilin yalnızca boyasında zarar meydana gelirken, Mehmetcan K. ise polis ekiplerince emniyete götürüldü.

BOLU'da, Mehmetcan K. (38), tartıştığı babası Necdet K.'nın (63) evinin önünde duran otomobilini yanıcı jel ile ateşe verdi. Otomobildeki yangın kısa sürede söndürüldü.

 

Olay, akşam saatlerinde İhsaniye Mahallesi Ertuğrul Sokak'ta meydana geldi. Mehmetcan K., bilinmeyen nedenle babası Necdet K. ile tartıştı. Mehmetcan K., iddiaya göre tartışmanın ardından babasının evinin önünde bulunan otomobili, yanıcı jel ile ateşe verdi. Olayı gören çevredekiler polis ve itfaiyeye haber verdi. Çevredekilerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı soğutma çalışması yaptı. Otomobilin yalnızca boyasında zarar meydana gelirken, Mehmetcan K. ise polis ekiplerince emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi