HAYIRSEVERLERİN DE DESTEĞİ İLE RİZE'DE 46 MAHALLEYE YARDIM…

Rize 07.04.2020 - 17:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2203+ kez okundu.
 

HAYIRSEVERLERİN DE DESTEĞİ İLE RİZE'DE 46 MAHALLEYE YARDIM…

Korona virüs covid-19 salgını nedeniyle Rize Belediyesinin yardım ve destekleri her geçen gün artarak devam ediyor. Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rizeli hayırseverlerin de katkısıyla ihtiyacı olan 46 mahalledeki Ailelere yardıma tüm gücüyle devam ediyor. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çiftekavak mevkiinde bulunan Yeni sanayi sitesindeki depoları ziyaret ederek, belediye personelince hazırlanan yardım kolilerini inceledi.  Başkan Metin, burada yaptığı açıklamada; “İlimiz kırsalında ikamet edip, korona virüsünden işyeri kapatan, sigortasız olarak çalışanlar, seyyar satıcılık mesleğine sahip olup tezgahı kapananlar, ev temizliği, çocuk bakıcılığı gibi işleri yapan vatandaşlarımıza oluşturduğumuz Mobil gıda ekibiyle bu desteği ulaştırmaya başladık. Bu uygulama ile Başkanlık bütçe olanakları ve hayırseverlerimiz dahilinde ihtiyaç sahiplerine koronavirüs ve Ramazan ayı süresince 46 mahallemizde devam edeceğiz.”dedi. Belediye Başkanı Metin, Covid-19 Salgını ile birlikte  sosyal devletin yeniden hatırlandığını ve desteklerini esirgemeyen Toptancılar sitesi yönetim kurulu üyelerine, Rize’li hayırsever sahiplerine teşekkür etti.  Hazırlıkları ve ulaşımı sağlayan Belediye personeline, ihtiyaç sahibi hanehalkları   üzerindeki birikmiş sancılara buradaki özverili çalışmalarınızla yaşam sağlıyorsunuz ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ediyorum. Virüsten korunma yönünde Alınan ve alınacak önlemlere  dikkat etmenizi rica ediyorum. Allah yardımcımız olsun diyerek, Mobil gıda ekibini yola çıkmak üzere uğurladı. 

Korona virüs covid-19 salgını nedeniyle Rize Belediyesinin yardım ve destekleri her geçen gün artarak devam ediyor. Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rizeli hayırseverlerin de katkısıyla ihtiyacı olan 46 mahalledeki Ailelere yardıma tüm gücüyle devam ediyor.


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çiftekavak mevkiinde bulunan Yeni sanayi sitesindeki depoları ziyaret ederek, belediye personelince hazırlanan yardım kolilerini inceledi. 


Başkan Metin, burada yaptığı açıklamada; “İlimiz kırsalında ikamet edip, korona virüsünden işyeri kapatan, sigortasız olarak çalışanlar, seyyar satıcılık mesleğine sahip olup tezgahı kapananlar, ev temizliği, çocuk bakıcılığı gibi işleri yapan vatandaşlarımıza oluşturduğumuz Mobil gıda ekibiyle bu desteği ulaştırmaya başladık. Bu uygulama ile Başkanlık bütçe olanakları ve hayırseverlerimiz dahilinde ihtiyaç sahiplerine koronavirüs ve Ramazan ayı süresince 46 mahallemizde devam edeceğiz.”dedi.


Belediye Başkanı Metin, Covid-19 Salgını ile birlikte  sosyal devletin yeniden hatırlandığını ve desteklerini esirgemeyen Toptancılar sitesi yönetim kurulu üyelerine, Rize’li hayırsever sahiplerine teşekkür etti.  Hazırlıkları ve ulaşımı sağlayan Belediye personeline, ihtiyaç sahibi hanehalkları   üzerindeki birikmiş sancılara buradaki özverili çalışmalarınızla yaşam sağlıyorsunuz ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ediyorum. Virüsten korunma yönünde Alınan ve alınacak önlemlere  dikkat etmenizi rica ediyorum. Allah yardımcımız olsun diyerek, Mobil gıda ekibini yola çıkmak üzere uğurladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi