HUKÜMETİN YASAĞINA RAĞMEN... HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ.

Siyaset 25.08.2020 - 12:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2126+ kez okundu.
 

HUKÜMETİN YASAĞINA RAĞMEN... HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ.

30 Ağustosu Hep Birlikte Kutlayacağız CHP Rize İl başkanı Saltuk deniz yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer bayramını kutlamak için kimseden icazet almayacaklarını belirterek, “30 ağustos zafer bayramını kutlamak için meydanlarda olacağız” dedi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı pandemi sebebi ile iptal eden İçişleri Bakanlığının, Bu tutumunun yanlış olduğunu kaydeden CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz, Zafer Bayramını kutlamak için kimseden izin almayacaklarını söyledi Başkan Deniz yaptığı açıklamada, “30 Ağustos 2020 günü Emperyalistleri denize döküşümüzün 98. yılını Rize 'de hep birlikte kutlayacağız. Bunun için kimseden izin almak zorunda değiliz kimsenin de icazetine muhtaç değiliz. Bildirim yazarız o kadar. Çünkü 30 Ağustos'u kazanamasaydık, Cumhuriyetimizi kuramazdık. Bugün 30 Ağustosu kutlamazsak yarın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlayamayız. Bu nedenle kutlayacağız ve hep birlikte kutlayacağız” dedi.

30 Ağustosu Hep Birlikte Kutlayacağız


CHP Rize İl başkanı Saltuk deniz yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer bayramını kutlamak için kimseden icazet almayacaklarını belirterek, “30 ağustos zafer bayramını kutlamak için meydanlarda olacağız” dedi


30 Ağustos Zafer Bayramı’nı pandemi sebebi ile iptal eden İçişleri Bakanlığının,


Bu tutumunun yanlış olduğunu kaydeden CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz, Zafer Bayramını kutlamak için kimseden izin almayacaklarını söyledi


Başkan Deniz yaptığı açıklamada, “30 Ağustos 2020 günü Emperyalistleri denize döküşümüzün 98. yılını Rize 'de hep birlikte kutlayacağız. Bunun için kimseden izin almak zorunda değiliz kimsenin de icazetine muhtaç değiliz. Bildirim yazarız o kadar. Çünkü 30 Ağustos'u kazanamasaydık, Cumhuriyetimizi kuramazdık. Bugün 30 Ağustosu kutlamazsak yarın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlayamayız. Bu nedenle kutlayacağız ve hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi