İÇİNDE 107 YOLCU BULUNAN UÇAK DÜŞTÜ

Dünya 22.05.2020 - 13:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4330+ kez okundu.
 

İÇİNDE 107 YOLCU BULUNAN UÇAK DÜŞTÜ

Pakistan’da yolcu uçağı düştü   Pakistan'da Karaçi şehri yakınlarında 107 yolcu taşıyan bir uçak düştü.   Dünya corona virüsü salgınına odaklanmışken, Güney Asya’dan korkunç bir haber geldi… Pakistan’ın devlet havayolu şirketi Pakistan International Airlines’ın (PIA) Lahore’dan kalkan uçağı başkent Karaçi’deki havalimanı yakınlarına düştü.   Pakistan medyası Airbus A320 tipi uçakta 99 yolcunun olduğunu aktardı. Uçağın inişten dakikalar önce, yoğun bir kentleşmenin olduğu Jinnah Garden bölgesine düştüğü açıklandı. PIA’nın sözcüsü yaptığı açıklamada PK8303 sefer sayılı uçakta 99 yolcunun ve 8 mürettebatın bulunduğunu açıkladı.   Yerel basında yer alan haberlerde Pakistan ordusunun olay yerine gittiği ve yerel yönetimle irtibat halinde olduğu belirtildi.

Pakistan’da yolcu uçağı düştü
 

Pakistan'da Karaçi şehri yakınlarında 107 yolcu taşıyan bir uçak düştü.

 

Dünya corona virüsü salgınına odaklanmışken, Güney Asya’dan korkunç bir haber geldi… Pakistan’ın devlet havayolu şirketi Pakistan International Airlines’ın (PIA) Lahore’dan kalkan uçağı başkent Karaçi’deki havalimanı yakınlarına düştü.

 

Pakistan medyası Airbus A320 tipi uçakta 99 yolcunun olduğunu aktardı. Uçağın inişten dakikalar önce, yoğun bir kentleşmenin olduğu Jinnah Garden bölgesine düştüğü açıklandı.


PIA’nın sözcüsü yaptığı açıklamada PK8303 sefer sayılı uçakta 99 yolcunun ve 8 mürettebatın bulunduğunu açıkladı.
 

Yerel basında yer alan haberlerde Pakistan ordusunun olay yerine gittiği ve yerel yönetimle irtibat halinde olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi