İFGİ ödülleri sahiplerini buluyor

Kültür 06.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2610+ kez okundu.
 

İFGİ ödülleri sahiplerini buluyor

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri arasında düzenlenen haber-fotoğraf yarışmasının ödül töreni, 8 Mayıs Çarşamba günü İletişim Fakültesi'nde gerçekleşecek.   Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek İFGİ'de, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo Sinema ve Televizyon öğrencilerinin çalışmaları ödüllendirilecek. Ödül alan öğrencilere, başarı belgesi verilecek. Öğrencilerin 5 kategoride yarışacağı İFGİ'de ayrıca 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yılına özel ödül de verilecek.   İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlik esnasında, yine fakülte öğrencilerinin çektiği fotoğraflarda oluşan "2. Geleneksel Kadrajımda Yaşam" adlı fotoğraf sergisi fotoğraf severlerle buluşacak.  

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri arasında düzenlenen haber-fotoğraf yarışmasının ödül töreni, 8 Mayıs Çarşamba günü İletişim Fakültesi'nde gerçekleşecek.

 

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek İFGİ'de, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo Sinema ve Televizyon öğrencilerinin çalışmaları ödüllendirilecek. Ödül alan öğrencilere, başarı belgesi verilecek. Öğrencilerin 5 kategoride yarışacağı İFGİ'de ayrıca 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yılına özel ödül de verilecek.

 

İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlik esnasında, yine fakülte öğrencilerinin çektiği fotoğraflarda oluşan "2. Geleneksel Kadrajımda Yaşam" adlı fotoğraf sergisi fotoğraf severlerle buluşacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi