İKİZDERE'DE ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM KURSU

10.03.2020 - 18:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2766+ kez okundu.
 

İKİZDERE'DE ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM KURSU

Rize İkizdere'de  Öğretmenler meydana gelebilecek kaza, yangın düşme gibi olaylarda yapılacak ilkyardımları tatbik ederek öğrendi.      İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ve Şube Müdürü Selami Öner’inde katıldığı eğitimin konusu İlkyardım oldu. İlçedeki Öğretmenlerinde katıldığı İlkyardımda kaza anında bilinçli yapılacak ilk müdahalenin çok önemli olduğu belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz eğitim sonrası yaptığı açıklamada ’burada önemli bilgiler gördük. Kaza anında ilk müdahaleyi herkesin bilmesi öğrenmesi lazım. Allah göstermesin kaza anında öğretmenlerimiz hem evde, hem de okullarımızda olabilecek sağlık problemlerine daha bilinçli ve zamanında müdahale edebilecekler. Hepimiz bu bilinçte olmalıyız. İlk müdahalede bilinçli olmalıyız, burada yapılan çalışmaların güzel bir tekrarını gördük’ dedi.

Rize İkizdere'de  Öğretmenler meydana gelebilecek kaza, yangın düşme gibi olaylarda yapılacak ilkyardımları tatbik ederek öğrendi.

    
İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ve Şube Müdürü Selami Öner’inde katıldığı eğitimin konusu İlkyardım oldu. İlçedeki Öğretmenlerinde katıldığı İlkyardımda kaza anında bilinçli yapılacak ilk müdahalenin çok önemli olduğu belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz eğitim sonrası yaptığı açıklamada ’burada önemli bilgiler gördük. Kaza anında ilk müdahaleyi herkesin bilmesi öğrenmesi lazım. Allah göstermesin kaza anında öğretmenlerimiz hem evde, hem de okullarımızda olabilecek sağlık problemlerine daha bilinçli ve zamanında müdahale edebilecekler. Hepimiz bu bilinçte olmalıyız. İlk müdahalede bilinçli olmalıyız, burada yapılan çalışmaların güzel bir tekrarını gördük’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi