İkizdere'nin evsahipliğinde toplandılar

Rize 06.09.2019 - 20:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2256+ kez okundu.
 

İkizdere'nin evsahipliğinde toplandılar

Diyanet İşleri başkanlığı genelgesi doğrultusunda her ay bir ilçeye yapılan İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü İsmail yalçın başkanlığında İkizdere’de yapıldı.       Diyanet İşleri Başkanlığının talimat ve genelgeleri doğrultusunda her ay bir ilçede yapılan toplantı İkizdere Müftülüğünün ev sahipliğinde Kama Köyünde yapıldı. Kama Köyü dinlenme tesislerinde yapılan toplantıya İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’de katılarak iyi dilek temennilerinde bulundu. Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu, İkizdere Müftüsü ve Kalkandere Müftü Vekili Hikmet Bektaş, İyidere Müftüsü Yunus Kars, Çayeli Müftüsü ve Fındıklı Müftü Vekili Mehmet Uzun, Pazar Müftüsü Şükür Küçük, Ardeşen Müftüsü Mehmet Genç, Çamlıhemşin Müftüsü Necdet Kahveci ve Güneysu Müftü Vekili Ali Necip Erdem katıldı. 

Diyanet İşleri başkanlığı genelgesi doğrultusunda her ay bir ilçeye yapılan İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü İsmail yalçın başkanlığında İkizdere’de yapıldı. 

    
Diyanet İşleri Başkanlığının talimat ve genelgeleri doğrultusunda her ay bir ilçede yapılan toplantı İkizdere Müftülüğünün ev sahipliğinde Kama Köyünde yapıldı. Kama Köyü dinlenme tesislerinde yapılan toplantıya İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’de katılarak iyi dilek temennilerinde bulundu. Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu, İkizdere Müftüsü ve Kalkandere Müftü Vekili Hikmet Bektaş, İyidere Müftüsü Yunus Kars, Çayeli Müftüsü ve Fındıklı Müftü Vekili Mehmet Uzun, Pazar Müftüsü Şükür Küçük, Ardeşen Müftüsü Mehmet Genç, Çamlıhemşin Müftüsü Necdet Kahveci ve Güneysu Müftü Vekili Ali Necip Erdem katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi