İL MÜDÜRÜNÜN SIZLANMASINA BİZDE ORTAĞIZ

Sağlık 27.01.2020 - 20:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1541+ kez okundu.
 

İL MÜDÜRÜNÜN SIZLANMASINA BİZDE ORTAĞIZ

 YETMİYORUZZZZZ Bugünkü yazımın başlığı geçen hafta basınla bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe’nin haykırışıydı. Mustafa Tepe yetmiyoruz derken çok haklı. Şakası olmayan insan sağlığından bahsedeceğim. Sağlıktan sorumlu İl Müdürü YETMİYORUZZZ diye feveran ediyorsa bir sıkıntı vardır. Rizeliler olarak, kamuoyu olarak Sağlık Müdürümüzün haklı çığlığına kulak vererek yardımcı olmalıyız. Hastalık konusunda niye çok artış var sorumuza Mustafa Tepenin cevabı her şeyi apaçık ortaya koydu. Dr.Tepe’köyden şehire inerek organik hayata hayır dediğimizde hastalıkla tanışmış olduk, Organik yiyecekler üretmeden markette paketlenmiş ürünleri gıda diye yediğimizde hastalıklarla tanışmıştık zaten, Mis kokulu sebze ve meyvemize köyde sahip çıkmayarak şehirde manavdan aldığımızda hastalıklarla tanışmışız zaten. Organik hayattan koptuğumuzda hastalıkları arttırdık bundan dolayı fiziki olarak doluluk oranı çok yüksek olan Araştırma Hastanemizde YETMİYORUZZZ diye feryat boşa değildi. Kim nerede yaparsa yapsın ama gecikmeden yapılsın diye Hastanenin bir an önce inşaat çalışmasına başlanmalıdır. İl Müdürü Mustafa Tepe mevcut Araştırma Hastanesi bölgede sağlık alanında gelişen merkez olan Rize’ye yetmediğini açıkça haykırıyor.2019 yılında 1 milyon 150 bin hasta muayene dildi.20 bin 609 hasta ameliyat edildi. Onkoloji merkezimizde 10 bin hasta tedavi ediliyor. Üniversite Hastanesi olarak yapılmayan Araştırma Hastanesi ilk hizmete girdiğinde 250 yatak kapasitesindeydi. Üniversite hastanesi olunca her geçen yıl yeni ilaveler yapılarak zorluklarla 530 yatak kapasitesine çıkarıldı ama bugün ihtiyaca YETMİYOR. Nerde yapılacaksa yapılsın ama programlanan Hastanemiz hemen başlansın.2020 yılında proje ihalesi yapılacağı söylenen Hastanenin Düzköy veya deniz dolgusu konusunda tercih yapmayan Mustafa Tepe’nin tek isteği Hastane inşaatının başlaması. Bu konusunda Sn. Tepe’nin sızlanmasına bizde ortağız. Sözü edilen Hastane en kısa zamanda başlamalı. Sağlıktan tasarruf olmaz.   En uygun arazi nerde varsa orada yapılsın. Yer konusunda takıntımız yok ama sahilimizi de halkla ayrıştırmayalım. Öncelikle DÜZKÖY iyice fizibil edilmeli.   

 YETMİYORUZZZZZ


Bugünkü yazımın başlığı geçen hafta basınla bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe’nin haykırışıydı.


Mustafa Tepe yetmiyoruz derken çok haklı.


Şakası olmayan insan sağlığından bahsedeceğim.


Sağlıktan sorumlu İl Müdürü YETMİYORUZZZ diye feveran ediyorsa bir sıkıntı vardır.


Rizeliler olarak, kamuoyu olarak Sağlık Müdürümüzün haklı çığlığına kulak vererek yardımcı olmalıyız.


Hastalık konusunda niye çok artış var sorumuza Mustafa Tepenin cevabı her şeyi apaçık ortaya koydu.


Dr.Tepe’köyden şehire inerek organik hayata hayır dediğimizde hastalıkla tanışmış olduk,


Organik yiyecekler üretmeden markette paketlenmiş ürünleri gıda diye yediğimizde hastalıklarla tanışmıştık zaten,


Mis kokulu sebze ve meyvemize köyde sahip çıkmayarak şehirde manavdan aldığımızda hastalıklarla tanışmışız zaten.


Organik hayattan koptuğumuzda hastalıkları arttırdık bundan dolayı fiziki olarak doluluk oranı çok yüksek olan Araştırma Hastanemizde YETMİYORUZZZ diye feryat boşa değildi.


Kim nerede yaparsa yapsın ama gecikmeden yapılsın diye Hastanenin bir an önce inşaat çalışmasına başlanmalıdır.


İl Müdürü Mustafa Tepe mevcut Araştırma Hastanesi bölgede sağlık alanında gelişen merkez olan Rize’ye yetmediğini açıkça haykırıyor.2019 yılında 1 milyon 150 bin hasta muayene dildi.20 bin 609 hasta ameliyat edildi. Onkoloji merkezimizde 10 bin hasta tedavi ediliyor.


Üniversite Hastanesi olarak yapılmayan Araştırma Hastanesi ilk hizmete girdiğinde 250 yatak kapasitesindeydi. Üniversite hastanesi olunca her geçen yıl yeni ilaveler yapılarak zorluklarla 530 yatak kapasitesine çıkarıldı ama bugün ihtiyaca YETMİYOR.


Nerde yapılacaksa yapılsın ama programlanan Hastanemiz hemen başlansın.2020 yılında proje ihalesi yapılacağı söylenen Hastanenin Düzköy veya deniz dolgusu konusunda tercih yapmayan Mustafa Tepe’nin tek isteği Hastane inşaatının başlaması.


Bu konusunda Sn. Tepe’nin sızlanmasına bizde ortağız.


Sözü edilen Hastane en kısa zamanda başlamalı.


Sağlıktan tasarruf olmaz.
 

En uygun arazi nerde varsa orada yapılsın. Yer konusunda takıntımız yok ama sahilimizi de halkla ayrıştırmayalım. Öncelikle DÜZKÖY iyice fizibil edilmeli.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi