İMAMOĞLU RİZE'YE GELİYOR.

Siyaset 05.07.2020 - 23:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2388+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU RİZE'YE GELİYOR.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Deniz SALTUK  CHP'nin   büyük kongresi öncesinde 19 ili kapsayan Karadeniz bölgesi il başkanıyla Sinop ilinde bir araya gelerek Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU'nu  destekleme kararı aldıklarını belirtti .  SALTUK RizeninSesi Hbaer Sitesi Müdürü Bayram Arif TURAN'a yaptığı açıklamada;  Karadeniz il Başkanları olarak partimizin Genel Merkez üst yönetimlerine Rize veya diğer Karadeniz illerinden daha fazla temsilcinin yer alması icin ortak mutabakata varlıklarını  gerekli girişimlerde bulunacaklarını bu konuda Genel Merkezimizin  bilgisi dahilinde ortak çalışmalar yapılacağını ifade etti.       Başkan Deniz,Rizeli hemşehrilerine  müjdeleri  olduğunu belirterek daha önceleri İstanbul'da yapmış olduğumuz çalışmalarda İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU nu ilimize davet ettiğimizi Kendisinin de ilk Karadeniz ziyaretini Rize'ye yapacağını ifade etti.. Gectigimiz günlerde yapılan görüşmelerde Ekrem Başkanın 30 Temmuz da ülke gündeminde önemli bir  değişiklik olmazsa Rize'ye geleceğini bildirdi.       Başkan SALTUK Belediye veya milletvekili seçimlerine hazirmisiniz, ; sizlerin vekillik diye bir düşünceniz var mı sorusuna ; Ben veya teşkilatımız veya ilçe başkanı ve yönetimlerimizin veya encumenlerimizin her biri halihazırda potansiyel adaydır.Fakat bu partiyi Belediye başkanlığını kazandıracak partiye vekillik kazandıracak çalışkan Cumhuriyet Halk PartililerideN bulup hiç bir mevki düşünmeden çalıştıklarını il ve  ilçe teskilatlarimizi  canlı tutarak halkın sorunlarına çareler aradıklarını belirterek gelecek seçimde Rize'de çok iddiali olduklarını ifade etti.        CHP il Başkanı  Deniz düzenli olarak yapmış oldukları basinla toplantılarına devam edeceklerini Rizeli hemseilerime selamlar sunduğunu ifade etti

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Deniz SALTUK  CHP'nin   büyük kongresi öncesinde 19 ili kapsayan Karadeniz bölgesi il başkanıyla Sinop ilinde bir araya gelerek Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU'nu  destekleme kararı aldıklarını belirtti . 


SALTUK RizeninSesi Hbaer Sitesi Müdürü Bayram Arif TURAN'a yaptığı açıklamada;  Karadeniz il Başkanları olarak partimizin Genel Merkez üst yönetimlerine Rize veya diğer Karadeniz illerinden daha fazla temsilcinin yer alması icin ortak mutabakata varlıklarını  gerekli girişimlerde bulunacaklarını bu konuda Genel Merkezimizin  bilgisi dahilinde ortak çalışmalar yapılacağını ifade etti.
     

Başkan Deniz,Rizeli hemşehrilerine  müjdeleri  olduğunu belirterek daha önceleri İstanbul'da yapmış olduğumuz çalışmalarda İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU nu ilimize davet ettiğimizi Kendisinin de ilk Karadeniz ziyaretini Rize'ye yapacağını ifade etti.. Gectigimiz günlerde yapılan görüşmelerde Ekrem Başkanın 30 Temmuz da ülke gündeminde önemli bir  değişiklik olmazsa Rize'ye geleceğini bildirdi.
     

Başkan SALTUK Belediye veya milletvekili seçimlerine hazirmisiniz, ; sizlerin vekillik diye bir düşünceniz var mı sorusuna ; Ben veya teşkilatımız veya ilçe başkanı ve yönetimlerimizin veya encumenlerimizin her biri halihazırda potansiyel adaydır.Fakat bu partiyi Belediye başkanlığını kazandıracak partiye vekillik kazandıracak çalışkan Cumhuriyet Halk PartililerideN bulup hiç bir mevki düşünmeden çalıştıklarını il ve  ilçe teskilatlarimizi  canlı tutarak halkın sorunlarına çareler aradıklarını belirterek gelecek seçimde Rize'de çok iddiali olduklarını ifade etti. 
     

CHP il Başkanı  Deniz düzenli olarak yapmış oldukları basinla toplantılarına devam edeceklerini Rizeli hemseilerime selamlar sunduğunu ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi