İsrail'de denizde boğulan işçi toprağa verildi

Karadeniz 12.06.2019 - 15:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1550+ kez okundu.
 

İsrail'de denizde boğulan işçi toprağa verildi

İSRAİL'de serinlemek için girdiği denizde boğulan Abdülmecit Öztürk (49), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi. Çalışmak için gittiği İsrail'in Tel Aviv kentinde serinlemek için girdiği denizde boğulan Abdülmecit Öztürk'ün cenazesi, dün uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.   Buradan Ordu'nun Ünye ilçesine götürülen Öztürk'ün cenazesi, öğlende Yenikent Mahallesi Ekincik Merkez Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Abdülmecit Öztürk'ün cenazesi, gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi. 

İSRAİL'de serinlemek için girdiği denizde boğulan Abdülmecit Öztürk (49), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi. Çalışmak için gittiği İsrail'in Tel Aviv kentinde serinlemek için girdiği denizde boğulan Abdülmecit Öztürk'ün cenazesi, dün uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

 

Buradan Ordu'nun Ünye ilçesine götürülen Öztürk'ün cenazesi, öğlende Yenikent Mahallesi Ekincik Merkez Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Abdülmecit Öztürk'ün cenazesi, gözyaşları arasında aile kabristanlığına defnedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi