İstanbul 5.8 ile sarsılırken O elini poposuna koyup fotoğraf paylaştı Çok kızdırdı

Türkiye 27.09.2019 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2522+ kez okundu.
 

İstanbul 5.8 ile sarsılırken O elini poposuna koyup fotoğraf paylaştı Çok kızdırdı

5.8 ile sarsılan istanbul depremi vatandaşın yüreğini ağzına getirirken Şeyma Subaşı, Instagram hesabından mini elbiseli pozunu paylaştı. Tabi ki insanlar korku içerisindeyken Şeyma'nın bu pozu paylaşması takipçilerini çok kızdırdı. İstanbul'u sarsan 5.8'lik deprem Türk halkını oldukça korkuttu. Kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde sarsıntılar da kaydedildi. Depremi hisseden binlerce insan korku dolu anlarını yayınlarken en ilginç paylaşım ise Şeyma Subaşı'dan geldi. Mini kırmızı elbiseli poz Şimdilerde yurt dışında tatilde olan Şeyma Subaşı ise Türk halkı diken üstündeyken mini kırmızı elbiseli pozunu paylaştı. Takipçilerini kızdırdı Subaşı'nın depremle ilgili bir paylaşım yapmayarak günlük yaşantısına devam etmesi de takipçilerini kızdırdı. Bornozlu pozu  Son günlerde sevgilisi Guido Senia ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Şeyma Subaşı, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabı Instagram'da 3,1 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, dün sabah saatlerinde de Paris'te kaldığı lüks otelin balkonunda verdiği pozu paylaştı. Sosyal medya hesabı Instagram'da 3,1 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, paylaşımda yine herkesi şaşırtt Göğüs ve bacak dekoltesi Zamanının büyük bir kısmını yurt dışında geçiren Subaşı, son olarak kaldığı otelin mini balkonunda elinde kahve bardağı ile verdiği pozdaki göğüs ve bacak dekoltesi dikkat çekti.   Ne olmuştu? İstanbul'da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu.   İNTERNETHABER  

5.8 ile sarsılan istanbul depremi vatandaşın yüreğini ağzına getirirken Şeyma Subaşı, Instagram hesabından mini elbiseli pozunu paylaştı. Tabi ki insanlar korku içerisindeyken Şeyma'nın bu pozu paylaşması takipçilerini çok kızdırdı.


İstanbul'u sarsan 5.8'lik deprem Türk halkını oldukça korkuttu. Kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde sarsıntılar da kaydedildi. Depremi hisseden binlerce insan korku dolu anlarını yayınlarken en ilginç paylaşım ise Şeyma Subaşı'dan geldi.


Mini kırmızı elbiseli poz


Şimdilerde yurt dışında tatilde olan Şeyma Subaşı ise Türk halkı diken üstündeyken mini kırmızı elbiseli pozunu paylaştı.


Takipçilerini kızdırdı


Subaşı'nın depremle ilgili bir paylaşım yapmayarak günlük yaşantısına devam etmesi de takipçilerini kızdırdı.


Bornozlu pozu 


Son günlerde sevgilisi Guido Senia ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Şeyma Subaşı, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.


Sosyal medya hesabı Instagram'da 3,1 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, dün sabah saatlerinde de Paris'te kaldığı lüks otelin balkonunda verdiği pozu paylaştı.


Sosyal medya hesabı Instagram'da 3,1 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, paylaşımda yine herkesi şaşırtt


Göğüs ve bacak dekoltesi


Zamanının büyük bir kısmını yurt dışında geçiren Subaşı, son olarak kaldığı otelin mini balkonunda elinde kahve bardağı ile verdiği pozdaki göğüs ve bacak dekoltesi dikkat çekti.

 

Ne olmuştu?


İstanbul'da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu.

 

İNTERNETHABER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi