İstanbul'da deprem

Türkiye 11.01.2020 - 17:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2645+ kez okundu.
 

İstanbul'da deprem

Gelen son dakika haberine göre Marmara Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi. Marmara Denizi'nde 9 saatte büyüklükleri richter ölçeğine göre 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem kaydedildi. AFAD ve Kandilli Rastahanesi deprem hareketliliğini takip ediyor. İstanbul'da deprem oldu. Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin  tespitine göre, saat 16.37'de merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan  4,7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.  Depremin 7,09 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. AFAD AÇIKLAMA YAPTI   AFAD'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Marmara Denizi'nde  Silivri açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir  ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

Gelen son dakika haberine göre Marmara Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi. Marmara Denizi'nde 9 saatte büyüklükleri richter ölçeğine göre 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem kaydedildi. AFAD ve Kandilli Rastahanesi deprem hareketliliğini takip ediyor.


İstanbul'da deprem oldu. Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin  tespitine göre, saat 16.37'de merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan  4,7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.  Depremin 7,09 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.



AFAD AÇIKLAMA YAPTI

 


AFAD'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Marmara Denizi'nde  Silivri açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir  ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi